Toni Braxton, în doliu. Sora artistei s-a stins din viață după o lungă suferință

Vedeta este sfâșiată de durere după ce sora ei a pierdut lupta cu cancerul esofagian.
Toni Braxton, în doliu. Sora artistei s-a stins din viață după o lungă suferință

Toni Braxton, în doliu. Îndrăgita artistă trece printr-un moment extrem de trist, după ce sora ei s-a stins din viață. Traci Braxton, starul reality-ului „Braxton Family Values”, a murit la vârsta de 50 de ani. Conform declarațiilor din partea familiei, Traci se luptase cu cancerul la esofag.

Toni Braxton, în doliu după ce sora ei a decedat

„Cu cel mai mare regret vă informăm despre decesul surorii noastre, Traci”, a declarat familia Braxton într-o declarație care a confirmat decesul ei sâmbătă, notează The Hollywood Reporter.

„Inutil să spun că era o lumină strălucitoare, o fiică minunată, o soră uimitoare, o mamă iubitoare, o soție, o bunica și o interpretă respectată. Ne va fi foarte dor de ea… Vă rugăm să ne respectați intimitatea, deoarece plănuim să o trimitem acasă cu dragoste, sărbătorindu-i viața.”

Traci Braxton, biografie

Traci s-a născut în anul 1971. Aceasta s-a remarcat pe scenă împreună cu surorile ei la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90. Primul lor single, „Good Life”, a fost lansat în 1990. Ulterior, Traci s-a despărțit de grup și în octombrie 2014 a lansat primul ei album solo, „Crash & Burn”.

De-a lungul anilor, Traci Braxton s-a remarcat și în domeniul actoriei. Și-a făcut debutul cu pelicula „Păcătoși căutați”, iar apoi a mai apărut în multe alte filme. În perioada anilor 2018 și 2020, ea a mai apărut alături de surorile ei și de mama lor, Evelyn, în reality show-ul „Braxton Family Values”.

Magical Elves, compania de producție a seriei „Braxton Family Values”, a declarat într-un comunicat că „este profund întristată să audă despre moartea lui Traci Braxton”.

„Traci a fost o astfel de lumină în această lume și a avea ocazia de a lucra îndeaproape cu ea la „Braxton Family Values. Transmitem dragostea și condoleanțe familiei Braxton.”

Și managerul ei, Cliff Jones de la Soul World Entertainment și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate.

„Din toți oamenii pe care i-am condus vreodată, Traci a fost unul dintre aceia care știa să se descurce în orice situație. Ea gestiona întotdeauna situația. Am avut în plan ca ea să devină artistă, antreprenor, actriță și a făcut totul.”

Sursa: hollywoodreporter.com

Foto: facebook.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *