Top 5 cele mai frumoase ținute inspirate de Meghan Markle. Cum să arăți spectaculos fără să cheltuieşti o avere pe haine

Outfit-uri elegante și ușor de reprodus

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Meghan Markle este un exemplu de eleganță pentru multe femei. Chiar dacă în ultimii ani aparițiile ei publice au fost din ce în ce mai puține, soția prințului Harry nu a dezamăgit niciodată atunci când a venit vorba despre fashion. De-a lungul anilor, fosta actriță și-a conturat un stil care o prinde de minune. Iată câteva idei de outfit-uri inspirate de la soția lui Harry!

5 outfit-uri inspirate de la Meghan Markle și ușor de reprodus

O garderobă ideală nu este una care conține nenumărate piese, ci una care ți se potrivește, compusă din piese clasice, versatile, pe care le poți combina cu ușurință între ele. Majoritatea stiliștilor recomandă să investim în piese care nu se demodează niciodată și pe care le putem purta sezon după sezon.

Meghan Markle este un exemplu excelent în acest sens, iar fiecare apariție a ei poate inspira mii de femei din întreaga lume. Soția prințului Harry a dovedit că poți arăta bine purtând piese clasice și că nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a fi elegantă. Iată 5 exemple de outfit-uri purtate de Meghan Markle, care pot inspira orice femeie!

Citește și: Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor ajunge niciodată la un divorț oficial. Secrete din spatele relației lor de cuplu

Trench-ul bej, o piesă timeless

Un trench de culoare neutră este una dintre piesele must-have ale garderobei. Îl poți purta primăvara și toamna, în nenumărate combinații. Alege un trench cu o croială care să ți se potrivească și inspiră-te de la Meghan Markle. Ducesa a purtat această piesă, de-a lungul timpului, cu rochie neagră, cu pantaloni, închis și deschis. Vezi exemple de outfit-uri în galeria foto!

Jeanși și cămașă

Oricine ar trebui să aibă în șifonier o cămașă albă, dintr-un material de calitate, cu un croi care să o avantajeze. Combină cămașa cu o pereche de jeanși clasici, albastru deschis, și ai un outfit casual potrivit pentru nenumărate ocazii. O pereche de balerini și o geantă asortată completează perfect ținuta.

Citește și: Noul plan al lui Meghan Markle de a distruge Familia Regală. Kate Middleton tremură de nervi

Top 5 cele mai frumoase ținute inspirate de Meghan Markle. Cum să arăți spectaculos fără să cheltuieşti o avere pe haine
Combinația de jeanși și cămașă albă este una cu care nu dai greș

Rochie neagră

O rochie neagră, clasică, midi sau lungă, poate fi potrivită pentru o mulțime de ocazii. În funcție de model și de croială, o poți purta atât la ceremonii, cât și la petreceri. Meghan Markle are o colecție întreagă de rochii negre în dressing.

Deux pieces

Pentru ocaziile speciale, poți alege un costum de culoare neagră, cu pantaloni și sacou. Pantalonii pot să aibă o croială pană și o lungime 7/8. Costumul poate fi o ținută potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară, în funcție de accesorizare. O variantă clasică, safe, este să îl combini cu o cămașă albă de mătase și o pereche de stiletto.

Citește și: De ce nu mai poartă Meghan Markle inelul de logodnă. Bijuteria valorează cel puțin 150.000 de dolari

Fusta creion

Încă o piesă must-have pentru orice fashionistă. O fustă bine croită, de lungime medie, într-o culoare neutră, poate fi purtată într-o mulțime de combinații. Poți alege însă și nuanțe mai îndrăznețe sau materiale precum pielea, pentru a ieși în evidență.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *