Machiaje la modă în 2022. Top şapte tendinţe

Află ce machiaje sunt la modă în acest an și cum îți poți pune în valoare frumusețea!
Machiaje la modă în 2022. Top şapte tendinţe

Vara aceasta înseamnă machiaje pline de culoare, buze seducătoare și look-uri de efect care pun accentul pe creativitate. Iată principalele machiaje la modă în 2022 pentru sezonul primăvară-vară:

1. Gloss-ul transparent, în top machiaje la modă în 2022

Buzele pline, cu aspect natural sunt un trend predominant în materie de frumusețe pentru sezonul viitor. Make-up artiștii pun accentul în continuare pe naturalețe, de aceea readuc în atenție gloss-urile transparente care oferă o strălucire fină buzelor.

2. Blush sculptural

Fardul de obraz este accentul de culoare definitoriu pentru machiaj. Însă noutatea sezonului în privința utilizării acestuia o reprezintă blush-ul sculptural. În sezonul cald 2022 se poartă machiajele cu pomeții bine definiți, care luminează fața și evidențiază subtil trăsăturile tenului. Dacă îți place conturingul, make-up artiștii celebri pun accentul pe tehnici soft de conturare a tenului, eliminând contrastele puternice, inestetice de la nivelul feței.

3. Eyeliner-ul colorat se întoarce în machiaje la modă în 2022

Sezonul primăvară-vară 2022 este despre artă și culoare în materie de machiaj. Uită de machiajul clasic al pleoapelor și dacă îți place să experimentezi, acum este momentul. Inspiră-te din propunerile îndrăznețe ale specialiștilor în frumusețe care pun accentul pe tușe cu eyeliner colorat, ideale pentru petrecerile estivale.

4. Machiaj grafic

Machiajele grafice sunt în trend încă de câteva sezoane, iar vestea bună este ca rămân o alegere nonconformistă și pentru sezonul următor. Dacă îți place să îți pui ochii în valoare când te machiezi, acum poți alege dintr-o varietate de modele de machiaje grafice. Ai la dispoziție cu tuș negru sau colorat, tatuaje false sau stickere ușor de îndepărtat. Acest machiaj este potrivit pentru festivaluri sau pentru petreceri de vară, unele cele mai interesante machiaje la modă în 2022.

5. Sprâncene ridicate

Sprâncenele dese, ridicate, care conturează trăsăturile feței în mod cât mai natural se numără printre trendurile de frumusețe de care trebuie să ținem cont și în sezonul cald. Se poartă sprâncenele mai groase, voluminoase care se pot obține astfel prin laminare. Acesta este un procedeu de înfrumusețare care acoperă golurile, regenerează și fixează firele de păr în sus. Totodată, oferă ochilor un aspect de lifting, dar și un plus de luminozitate.

6. Rujul roșu revine în machiaje la modă în 2022

Clasicul nu se demodează niciodată, iar rujul roșu se încadrează perfect în această categorie. Dacă ești adepta machiajelor naturale cu accent pe buze, alege rujul roșu care definește cu stil orice tip de machiaj. Buzele roșii se potrivesc cel mai bine cu un machiaj în nuanțe nude, care poate fi purtat seara dar și în timpul zilei.

7. Machiaj potrivit cu ținutele

O noutate a sezonului pentru tendințele de machiaj o reprezintă cel asortat cu ținutele. În vara 2022 este la modă să îți asortezi culoarea ținutei cu machiajul, un trend îndrăzneț care pune accent pe culoare și pe creativitate. Dacă ești adepta culorilor pastelate alege o nuanță predominantă care să se regăsească și în machiajul pleoapelor. Machiajul nude completat cu un look în același ton poate fi de asemenea o idee bună pentru un aspect clasic minimalist.

O altă propunere de machiaj în trend pentru sezonul viitor este tușul negru potrivit cu o ținută all black, o alegere plină de stil pentru un cocktail elegant.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *