Traian Băsescu nu renunţă la lux. Îşi cumpără apartament într-un cartier de top din Capitală

Traian Băsescu trebuie să părăsească vila de protocol și se mută într-un apartament de lux.
Traian Băsescu nu renunţă la lux. Îşi cumpără apartament într-un cartier de top din Capitală

Traian Băsescu nu renunţă la lux. Fostul președinte al statului se pregătește să se mute într-o nouă locuință. Acesta va părăsi cât de curând vila în care a locuit. Din acest motiv se află în căutarea unui locuințe noi. Se pare că a și găsit ceea ce căuta, în confortul unui nou complex din București.

Acesta îşi cumpără apartament în cel mai luxos cartier din Capitală. Traian Băsescu a fost surprins recent la o vizionare din cadrul unui nou ansamblu rezidențial aflat la marginea orașului. Conform mediaflux.ro, care a surprins primele imagini de la blocul în care urmează să se mute, costul noilor apartamente din zonă nu sunt deloc accesibile. Mai exact, se pare că Traian Băsescu ar fi interesat de un duplex de 140 de metri pătrați. Duplexul ar fi dotat și cu o terasă spațioasă, cuprinsă între 35 și 60 de mp, în funcție de tipul apartamentului ales.

Apartamentele din noul complex sunt dotate și cu cele mai moderne sisteme de climatizare de tip „Smart home”. Aceste dotări presupun ferstre uriașe care dau luminozitate, dar și sisteme de încălzire în pardoseală.

Traian Băsescu nu renunţă la lux

Costul unui apartament din acest complex este pe măsura utilităților de lux. Valoarea se ridică la minim 200.000 de euro, preț valabil în cazul unui apartament cu 3 camere, cu două dormitoare și living. Prețul poate să crească însă și până la 250.000 de euro. Toate acestea variază în funcție de dimensiunea grădinii și de amenajările opționale disponibile.

Băsescu a fost surprins la vizionare de paparazzi MediaFlux, chiar la începutul săptămânii, luni de dimineață. Imaginile îl arată exact la blocul în care dorește să se mute, din complexul rezidențial aflat în Pipera. Acesta nu a fost însoțit de soția sa ori de altă persoană apropiată din familie, ci a venit la vizionare alături de șoferul său.

Primește o remunerație de 7.000 de euro pe lună doar de la Parlamentul European

Așadar, după cum se poate vedea, Traian Băsescu a ales să se ocupe singur de vizionarea și alegerea noii case. Deoarece se știe că urmează să părăsească vila de protocol din sectorul 1 al capitalei, a fost întrebat deja unde ar dori să locuiască. Din declarațiile oferite posturilor de televiziune, fostul șef al statului nu a oferit prea multe detalii. A dat de înțeles, însă, că se va muta, cel mai sigur, într-un apartament, nu într-o vilă, așa cum credea toată lumea.

Cu toate acestea, așa cum era de așteptat, Traian Băsescu nu avea cum să aleagă o locuință comună. Investiția este oarecum pe măsura câștigurilor sale. Pe lângă averile „neoficiale” speculate în permanență, se știe că Băsescu primește în continuare, în fiecare lună indemnizația de la Parlamentul European, în valoare de aproximativ 7.000 de euro. Pe lângă aceștia, s-ar mai adăuga și o pensie la care au dreptul toți europarlamentarii dacă au împlinit vârsta de 63 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *