Tratamentul folosit de Oana Roman împotriva căderii părului: „Nu mai sunt cheală la rădăcină”

Oana Roman a găsit un tratament eficient împotriva căderii părului.

Scris de: Daoud Andra

14 Oct. 2022

Tratamentul folosit de Oana Roman împotriva căderii părului: „Nu mai sunt cheală la rădăcină”

Oana Roman s-a confruntat cu o problemă care le afectează pe multe femei: căderea părului. Din fericire, vedeta se pare că a găsit tratamentul care să funcționeze în cazul ei, iar rezultatele sunt vizibile. Oana Roman le-a dezvăluit și celor care o urmăresc pe rețelele sociale ce a folosit pentru a opri căderea părului.

Ce tratament a folosit Oana Roman pentru căderea părului

Oana Roman a apărut în public în ultimul an purtând tot mai des peruci. Vedeta a apelat la acest truc pentru a masca o problemă cu care s-a confruntat multă vreme: căderea părului. Oana a povestit, la un moment dat, că a început să își piardă din podoaba capilară. Motivele au avut legătură cu stresul și oboseala, dar și cu extensiile pe care le-a purtat timp îndelungat.

Fiica lui Petre Roman a fost criticată pentru că și-ar fi distrus părul natural, însă a explicat, la un moment dat, că a fost vorba despre o problemă medicală. Oana a început să caute soluții pentru a opri căderea părului și se pare că le-a găsit. Vedeta le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Instagram ce a funcționat în cazul ei.

Oana a făcut câteva Insta story-uri, în care a povestit că a folosit un produs pe bază de ulei de ricin, care a dat rezultate foarte bune. Ea și-a filmat rădăcinile și le-a arătat celor care o urmăresc diferența față de lunile trecute.

„Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un ulei pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune. O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Tratamentul folosit de Oana Roman impotriva caderii parului
Oana Roman a reușit să găsească un tratament eficient împotriva căderii părului

Cu ce se ocupă Oana Roman în prezent

Oana Roman este foarte activă pe rețelele sociale. Vedeta își desfășoară mare parte din activitate în mediul online, promovând diverse produse. Oana și soțul ei au și un business cu haine, pe care l-au pus pe picioare în urmă cu ceva timp. Fiica cea mică a lui Petre Roman a vorbit, la un moment dat, despre criticile pe care le primește pentru că face reclamă la numeroase produse.

„Mulți oameni mă critică și mă ceartă, că nu mi-e rușine de studii și pregătire, să fac promovari pe Instagram. În sensul în care nu am făcut acea carieră din punctul lor de vedere. E o alegere conștientă facută când am terminat facultatea după ce mi-am făcut stagiul într-o multinațională. Am plecat de acolo și am zis că nu voi face niciodată asta.

Am ales libertatea și am avut timp pentru mine, soțul meu, copilul meu, pentru amintirile create, pentru liniștea mentală pe care o am, că mă culc liniștită seara fără să am frica nebuna că am de dat raport, că cineva îmi ia locul, că pot fi dată afară. Mi-am asumat toatea astea, dar am câștigat atât de multe amintiri și liniste, iubire, lucruri.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.5 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *