Trauma prin care a trecut Eliza Natanticu: „Am crezut că o să mor” EXCLUSIV

La câțiva anișori, a cântat pentru a-l impresiona pe Ștefan Bănică Jr.
Trauma prin care a trecut Eliza Natanticu: Am crezut că o să mor EXCLUSIV

Colorată, veselă, spumoasă, Eliza Natanticu reușește să treacă prin viață privind doar partea plină a paharului. Vedeta a încercat să se bucure de momentele frumoase și să se vindece de traumele din trecut. În această privință, partenerul ei a ajutat-o foarte mult, fiindu-i sprijin în tot ce face, ne-a povestit vedeta în exclusivitate pentru Ego.ro.

Eliza Natanticu, de la teatru la muzică. Cum a început totul

Eliza Natanticu a mers alături de mama sa la teatru încă de când avea doar câțiva anișori. Femeia care i-a dat viață i-a cerut sfatul lui Ștefan Bănică Junior în ceea ce o privea pe fiica ei. Își dorea să știe ce părere are artistul despre vocea micuței.

„Am făcut dansuri moderne la Palatul Copiilor, dar am și participat la piese de teatru cu mama. Eram îndrăgostită de muzică, așa că mama m-a dus la Ștefan Bănică Junior, când o jucam pe Anastasia în piesa „Opera de trei parale”. I-a spus că vreau să cânt, aveam compuse cântece, i le-am prezentat, totul s-a întâmplat cu doar câteva luni înainte ca mama să moară. El a zis: „E cam mică, trebuie să i se așeze vocea, abia după 14 ani poate să facă ceva calitativ”, ne-a povestit Eliza Natanticu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Actriță de 10. Ce s-a întâmplat în facultate

Eliza și-a pierdut mama în urma unei bătălii duse cu o boală dureroasă, cancerul. Aceasta a fost crescută de bunică. Frumoasa artistă s-a luptat cu numeroase suferințe, dar s-a decis să intre la facultate și să studieze teatrul:

„Am intrat la facultate, prima la teatru. Am intrat cu 10 pe linie, am terminat cu aceleași note. Între timp, a murit bunica, am trecut iar printr-un șoc, dar am reușit să îmi termin studiile. Debutul ca actriță l-am făcut într-o piesă jucată alături de tatăl meu. S-a implicat în cariera mea cât a putut, a fost un om corect din punctul acesta de vedere. Nu i-a plăcut să facă compromisuri sau să se implice prea mult, ce a putut să facă pentru mine, a făcut”.

Eliza Natanticu și Cosmin reușesc să aibă o viață sentimentală echilibrată
Eliza Natanticu și Cosmin reușesc să aibă o viață sentimentală echilibrată

Cum și-a dat seama că trebuie să se întoarcă la prima dragoste, muzica

Artista a început o carieră în televiziune, însă s-a decis să meargă mai departe cu studiile în actorie. Totuși, niciodată nu a uitat de înclinația pe care o avea pentru muzică. Soarta avea să îi zâmbească în curând cu privire la acest domeniu:

„Ulterior, am intrat în televiziune pentru „Trăzniții” de la Prima TV. Mi-am dat seama că vreau să merg la master, însă de când eram mică mă vedeam pe cele mai mari scene, cântând. Mi se părea că este oarecum târziu să mă apuc de muzică și să mai fac și altceva. Trebuia să fac pregătire muzicală pentru masterul de actorie”.

Eliza Natanticu: „M-am speriat când m-am auzit, nu știam cine cântă”

Eliza Natanticu și-a descoperit din nou vocea după ce a mers la un eveniment de karaoke. În primele momente, ea nu s-a recunoscut. Cântăreața a fost încurajată de către fratele partenerului său să meargă mai departe cu muzica:

„Am descoperit că am o voce excepțională, am făcut câteva ore de canto. Nu mai știam că pot să cânt. M-am dus alături de Cosmin, intrase deja în povestea mea, dar și cu fratele lui la un spectacol de karaoke. A trebuit să cânt o melodie din repertoriul Laurei Stoica. M-am speriat când m-am auzit, nu știam cine cântă. Fratele lui Cosmin mi-a dat încredere, era surprins de ce voce am”.

 Totul a început cu X Factor

Vedeta s-a decis să participe la X Factor, astfel că s-a bucurat enorm de experiență. Aceasta a primit doza de curaj de care avea nevoie și și-a dat seama că își dorește să aducă zâmbetele pe fața oamenilor prin muzică:

„La un moment dat, am trăit o traumă în spital, am crezut că o să mor. Mi s-a schimbat perspectiva asupra vieții, am început să apreciez totul. Am zis că trebuie să fac muzică, m-am dus la X Factor când știam 3 piese. Oamenii mi-au dat curaj, am prins aripi. De acolo a început totul, competiția mi-a dat curaj. Speram că o să ajung cunoscută, dar nu aveam o certitudine în acest sens. Eu îmi doresc ca prin muzică să reușesc să schimb starea oamenilor, să îi fac fericiți”.

Cum a ajutat-o Cosmin Natanticu să treacă peste traumele din copilărie

Eliza Natanticu a reușit să găsească puterea de a trece peste moartea mamei și a bunicii. Aceasta a fost sprijinită de Cosmin Natanticu, care i-a oferit echilibru și liniște în viața sentimentală:

„Timpul a vindecat traumele din copilărie. Nu poți să trăiești în supărare. Persoanele rămân în suflet, amintirea lor rămâne vie. Cosmin m-a ajutat, mi-am găsit echilibrul și liniștea în viața sentimentală. Am lucrat cu un coach motivațional, ca un fel de terapeut, am învățat cum să văd partea plină a paharului”.

Cosmin s-a confruntat cu traumele pe care Eliza Natanticu le are din copilărie
Cosmin s-a confruntat cu traumele pe care Eliza Natanticu le are din copilărie

Ce are în comun cu partenerul său, Cosmin Natanticu

Suferințele apropie oamenii, astfel că Eliza și Cosmin Natanticu s-au ajutat reciproc, ținând cont de faptul că și-au pierdut mamele la o vârstă fragedă. Se sprijină și își oferă dreptul la sensibilitate atunci când este nevoie:

„Cosmin a reprezentat un pilon puternic în dezvoltarea mea. Eu am venit cu multe sensibilități și traume, dar la fel și el. Și-a pierdut mama când avea 14 ani, vorbeam deja despre un teritoriu cunoscut de amândoi. Mai avem sensibilități și acum în zilele importante, simțim o tristețe. Ne-am învățat cum să depășim momentul și să apreciem că ne avem unul pe celălalt. Cosmin este un om sensibil, mi-a plăcut acest lucru la el. Avem momente în care plângem, ne descărcăm, iar apoi ne revenim. Ne-am ajutat unul pe celălalt, am câștigat un partener pe viață. Este important ca partenerul să te înțeleagă din toate punctele de vedere”.

Când și-a dat seama că își dorește să aibă copii alături de Cosmin

Frumoasa artistă și-a dat seama de faptul că partenerul său o să fie un tătic potrivit încă de la începutul relației. Vedeta a povestit totul despre momentul în care a cucerit-o cu privire la acest aspect:

„Eram împreună de un an și am mers la ziua nepoatei mele. Cosmin când vede un copil vrea să se joace, să îl facă pe micuț să se simtă bine. La ziua nepoatei mele era un clown, iar Cosmin nu a putut să se abțină, a vrut să amuze copiii. Știe să facă trucuri de magie, să scoată bănuți după ureche. Este tatăl perfect, sunt convinsă că o să fie înnebunit după copii lui”.

Ce spune Eliza Natanticu despre eventualitatea de a deveni mamă 

Nimeni nu știe cum arată viitorul, ținând cont de ce se întâmplă în Ucraina. În același timp, pandemia a adus numeroase probleme. Eliza Natanticu nu știe dacă momentul acesta este potrivit pentru un copil, însă, în cazul în care ar rămâne însărcinată, ea ar face totul pentru bebelușul său.

„Totuși, având în vedere ce se întâmplă, lumea este incertă. Nu știi niciodată, începe războiul sau nu, iar pandemia ne-a dat viața peste cap. Am discutat dacă ne dorim să aducem pe lume un copil cu acest viitor destul de incert. Dacă Dumnezeu face ca acest lucru să se întâmple, țin sarcina și sunt în stare să mut munții pentru copilul meu. Dumnezeu are alt plan dacă nu ne-a dat lucrul acesta, nu vreau să forțez nota”, a completat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *