Trauma trăită de fratele Prințesei Diana în copilărie. La ce a fost supus la doar 11 ani, Charles Spencer a făcut dezvăluiri șocante

Ce i s-a întâmplat la școala privată la care studia

Scris de: Daoud Andra

22 Mar. 2024

Trauma trăită de fratele Prințesei Diana în copilărie. La ce a fost supus la doar 11 ani, Charles Spencer a făcut dezvăluiri șocante

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, face acuzații grave în cartea de memorii pe care a lansat-o. Acesta a povestit un episod tragic din copilăria sa, care l-a marcat pe viață. Abia după 48 de ani de când s-a întâmplat a găsit puterea să vorbească public despre acel moment.

Ce a pățit fratele Prințesei Diana când avea 11 ani

Contele Charles Spencer a lansat o carte de memorii, intitulată ”A Very Private School”, în care a povestit mai multe momente care și-au pus amprenta asupra lui. Fratele Dianei a relatat și un episod care l-a marcat profund, pe când avea 11 ani. Charles Spencer a vorbit despre abuzurile la care a fost supus la internatul Maidwell Hall, inclusiv unele abuzuri sexuale.

Fratele Prințesei Diana a povestit în carte că a fost abuzat de o angajată a școlii. Totul s-a petrecut când avea 11 ani, împotriva voinței sale, după cum a notat în cartea de memorii. Mai mult, el nu ar fi fost singura victimă a femeii, care ar fi făcut acest lucru în mod sistematic cu băieții de la internat.

Citește și: De necrezut ce a ieșit la iveală după operația lui Kate Middleton. Legătura cu Prințesa Diana, William e furios

”Părea să existe o ierarhie neoficială printre victimele ei… ea alegea un băiat în fiecare trimestru pentru a-și împărți patul și îl folosea pentru relații sexuale. Controlul ei asupra băieților hipnotizați era total, pentru că eram flămânzi de căldură feminină și disperați după atenție și afecțiune. Nu a existat nicio bucurie în acest act, niciun sentiment, nicio maturizare”, a notat el.

Trauma trăită de fratele Prințesei Diana în copilărie. La ce a fost supus la doar 11 ani, Charles Spencer a făcut dezvăluiri șocante
Charles Spencer și nepotul său, Prințul Harry

”O experiență absolut infernală”

Spencer descrie perioada petrecută la internatul Maidwell drept ”o experiență absolut infernală”. Un alt episod pe care l-a povestit în carte implică violența fizică. Fratele Dianei își amintește că a fost bătut de profesorul de latină cu o cizmă cu crampoane.

”Am fost frecvent martor la o durere profundă, care încă pâlpâie în ochii contemporanilor mei de la Maidwell. Mulți dintre noi au plecat de la Maidwell cu demoni cusuți în adâncurile sufletelor noastre”, mai scrie Charles Spencer, în cartea de memorii.

Citește și: Motivul pentru care prințesa Diana ținea capul în pământ atunci când se afla la evenimente: „Era prea mult pentru o singură persoană”

Volumul ”A Very Private School” a fost lansat pe piață pe 14 martie, iar dezvăluirile făcute de fratele Dianei au făcut înconjurul presei. Școala Maidwell Hall este una privată, aflată în zona Northampton din Marea Britanie. Este o școală atât pentru băieți, cât și pentru fete, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *