Trecutul neștiut al lui Meghan Markle. Ce obișnuia să facă pentru bani. Nu ți-ai fi imaginat niciodată asta despre o prințesă

Trecutul neștiut al lui Meghan Markle. Ce obișnuia să facă pentru bani. Nu ți-ai fi imaginat niciodată asta despre o prințesă

Meghan Markle, fostă actriță americană, acum ducessă de Sussex, este în atenția publicului de la logodna sa cu prințul Harry, în 2017. De-a lungul anilor, Meghan a fost sub lupa presei și a examinării publice, fiecare subiect al vieții sale fiind intens analizat și dezbătut.

Însă cu toate că Meghan are parte de o atenție publică uriașă, există și anumite lucruri pe care probabil foarte puțină lume le cunoaște. Spre exemplu, faptul că știe să tragă cu arma. Sau că părinții ei s-au cunoscut pe platorurile de filmare. Ori că primul ei job l-a avut la 13 ani.

Trecutul neștiut al lui Meghan Markle

Ducesa de Sussex este o fire aventuroasă, care nu se dă în lături de la nimic, chiar dacă unele lucruri pe care le face suportă un anumit grad de periculoazitate. Spre exemplu, nu a avut nicio reținere în a învăța să tragă cu arma. Mai ales că a fost nevoită să facă acest lucru pentru un rol dintr-un film în urmă cu mulți ani. Meghan s-a antrenat o zi întreagă pentru a învăța să mânuiască un pistol, așa că este familiarizată cu acest tip de activitate.

Părinții ei s-au cunoscut pe platoruile de filmare

Thomas și Doria , părinții lui Meghan Markle, lucrau amândoi în industria media atunci când întâlnit prima oară. El era director de lumini, dar și fotograf, iar ea se pregătea să devină make-up artist. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele, iar între ei a fost dragoste la prima vedere.

A avut primul job la 13 ani

Meghan Markle a câștigat primii ei bani la 13 ani. Ducesa de Sussex a măturisit că vindea și servea înghețată și iaurt pentru Humphrey Yogurt din Los Angeles. După declarațiile lui Meghan, Humphrey s-a transformat într-o atracție turistică. Chiar a doua zi după difuzarea interviului, clienții s-au adunat la cozi imense în afara magazinului înainte de orele de deschidere.

Ce talent deosebit avea

Înainte de a deveni o actriță celebră, Meghan era foarte apreciată pentru o abilitate mai puțin obișnuită la Hollywood: caligrafia. În 2004 și 2005, actrița din serialul Suits a lucrat într-un magazin din Beverly Hills, unde îi învăța pe alții cum să își perfecționeze scrisul de mână. Tot ea a fost cea care a scris de mână invitațiile pentru Robert Thicke.

Băutura preferată

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Meghan Markle este o mare iubitoare de vinuri. Însă ceea ce ducesa de Sussex apreciază cel puțin la fel de mult ca aroma sau gustul licorii este povestea din spatele fiecărei sticle de vin. De când a devenit soția prințul Harry, în unele magazine locale există vinuri pe ale căror etichete scrie „preferatul lui Meghan”.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
8.1 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
Breaking News: Anamaria Prodan intervine în scandalul fraților Tate! Ce a putut să spună
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *