Trucul banal prin care genele tale cresc rapid. Rezultate uimitoare în doar 2 zile. Ce trebuie să aplici pe ele, de fapt

Îți trebuie doar trei ingrediente
Trucul banal prin care genele tale cresc rapid. Rezultate uimitoare în doar 2 zile. Ce trebuie să aplici pe ele, de fapt

Spune adio extensiilor de gene! Acest remediu de casă îți va oferi rezultate naturale pentru a avea gene lungi și dese, fără a fi nevoită să mergi constant la salon. Din confortul casei tale te poți bucura de un aspect puternic și întineritor, pentru că genele tale vor avea în sfârșit dimensiunea pe care ți-ai dorit-o de mult.

Ce să faci pentru ca genele tale să crească mai repede

Cel mai bun lucru este că ai nevoie doar de trei uleiuri esențiale pe care le poți procura cu ușurință din magazinele de produse naturiste. Ai grijă doar ca acestea să poată fi aplicate pe piele și, mai ales, să nu ai alergii, potrivit panoramaweb.com.

Remediu acasă pentru gene lungi și pline în timp ce dormi

Ingredientele necesare:

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de ulei de ricin
  • 1 lingură de ulei de migdale
  • 1 perie pentru gene
  • 1 sticluță mică

Cum se prepară și se utilizează

Pasul 1

Ia sticla în care vei păstra amestecul și spal-o foarte bine. Specialiștii sugerează o sticlă de tip mascara. Este important să ai o perie pentru gene, deoarece aceasta este cea pe care o vei folosi pentru a aplica acest remediu de casă.

Pasul 2

În flacon se adaugă lingurile de uleiuri esențiale și se agită bine, astfel încât să fie toate perfect integrate. În cazul în care vrei să folosești puțin mai mult, nu uita să folosești aceeași cantitate pentru toate cele trei.

Pasul 3

Spală-te bine pe față și îndepărtează complet toate urmele de machiaj pentru ochi. Cu ajutorul unei periuțe pentru gene, aplică remediul de casă cu uleiuri esențiale de la rădăcină până la vârfurile genelor. Apoi, cu ajutorul degetelor curate, masează-l ușor la rădăcina genelor.

Pasul 4

Culcă-te cu acest remediu de casă pe gene, iar a doua zi, primul lucru pe care îl vei face când te vei trezi va fi să te speli bine pe față. Asta e tot. Dacă preferi să o faci în timpul zilei, asigură-te că îl folosești timp de cel puțin 8 ore.

Citește și – Trucul pentru gene lungi și dese. Secretul ca să obții acest efect instant

Sfaturi pentru gene lungi și puternice

Pentru a îți păstra genele lungi și puternice, specialiștii sugerează să eviți utilizarea ondulatoarelor de gene care nu au benzi de cauciuc, deoarece forța poate tăia genele. De asemenea, nu uita să te demachiezi complet pentru a nu le slăbi și să aplici remediul de casă pe care l-ai văzut mai sus.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *