Trucul care elimină mirosurile neplăcute din pantofi. Ce trebuie să pui de fapt în încălțăminte, metoda simplă și eficientă

Așa scapi de mirosul urât din încălțăminte.
Trucul care elimină mirosurile neplăcute din pantofi. Ce trebuie să pui de fapt în încălțăminte, metoda simplă și eficientă

Mirosurile neplăcute din pantofi pot fi o problemă pe care o avem frecvent cu toții, în special bărbații. Cauzele pot fi multiple și, de aceea, în materialul de mai jos îți prezentăm un truc benefic care elimină mirosurile neplăcute din pantofi. Așa nu veți mai avea probleme pe viitor!

Metoda simplă prin care elimini mirosurile neplăcute din pantofi

Dacă pantofii sau adidașii tăi au un miros urât înăuntru, puteți scăpa rapid și simplu de acest lucru cu ajutorul unui singur ingrediente din bucătărie. De regulă, încălțămintea prinde miros neplăcut din cauza transpirației, a murdăriei, dar și a bacteriilor care se acumulează în aceasta.

Pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple, aveți nevoie de un singur ingredient din bucătărie, și anume orezul. Iată cum preparați soluția minune care vă scapă de mirosurile urâte din adidașii sau pantofii preferați:

Ingrediente:

  • 2 linguri de orez
  • saci mici de pânză
  • ulei esențial de lavandă sau eucalipt.

Cum procedați:

Deschideți pungile mici de pânză și umpleți-le cu orez. Dacă nu știați, orezul acționează eficient pentru a îndepărta umezeala și mirosurile de pe pantofi. La final, puneți 5 picături din uleiul esențial preferat.

După ce ați pregătit bilulețe de orez, următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să le așezi în pantofi sau adidași. Lăsați să acționeze câteva ore, iar la final, încălțămintea va avea un miros proaspăt și curat.

Orezul va absorbi umezeala și transpirația, iar uleiurile esențiale vor ucide bacteriile care provoacă mirosurile urâte.

Citește și: Trucul simplu care elimină mirosul neplăcut din pantofi. Femeile de la țară îl folosesc de mulți ani

Sarea, un alt ingredient care te scapă de mirosurile urâte din adidași

Astfel, pentru a scăpa de mirosul neplăcut din încălțământe puteți pune și sare în pantofi peste noapte. Aceasta va absorbi excesul de umiditate și mirosurile neplăcute.

E foarte important însă, să nu pui sarea direct în pantofi, pentru că îți va fi dificil să o cureți apoi. Prin urmare, este mai bine să torni sarea în șosete, pe care trebuie să le legi. În interiorul șosetelor toarnă câteva linguri de sare și distribui-o uniform. Leagă apoi strâns șoseta. Aplică și câteva picături de ulei esențial preferat pe șosete. Cu acest truc nu doar să scapi de mirosul neplăcut al pantofilor, ci va lăsa o aromă plăcută în ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *