Trucul care face ca oja ta să reziste mai mult pe unghii. Ce trebuie să faci de fapt, e foarte simplu

Ai nevoie de un ingredient din bucătărie
Trucul care face ca oja ta să reziste mai mult pe unghii. Ce trebuie să faci de fapt, e foarte simplu

Niciunei femei nu îi place să își vadă o unghie ciobită sau lacul de pe ele decojit. Te întrebi ce poți să faci pentru ca oja să reziste mai mult pe unghii? Ai nevoie de un singur ingredient și vei vedea cum acest lucru se întâmplă.

Ce să faci pentru ca oja să reziste mai mult timp pe unghii

Dacă vrei să cauți o metodă mai ieftină pentru a-și face o manichiură de durată e bine să știi acest truc. Astfel vei reuși să economisești și bani și să ai o manichiură de vis. Ai nevoie de un ingredient pe care cu siguranță îl ai în bucătărie și care va face oja să reziste mai mult timp pe unghii.

Teoretic, atunci când îți cumperi un lac de unghii nu ar trebui să îți faci griji cu privire la faptul că va sări de pe unghii când vei spăla vasele a doua zi. Ei bine, pentru a evita acest incident, trebuie să știi că oțetul este un ingredient pe care oricine îl are în bucătărie și care este cel mai bun prieten al ojei tale.

Ce ai de făcut?

Trucul constă în aplicarea unei cantități mici de oțet de mere pe o bilă de vată cu care apoi să îți ștergi unghiile, după ce le-ai spăat bine. Lasă-le să se usuce timp de zece minute, iar acizii din oțet vor ajuta lacul sau oja să se lipească de unghii mai mult timp și, deși ar putea mirosi puțin la început, nu îți face griji deoarece acesta va dispărea.

De asemenea, nu uita să folosești o ojă naturală. Lacurile de unghii non-organice conțin adesea formaldehidă, toluen și ftalat de dibutil (DBP). Sfatul specialiștilor este sp stai departe de ojele toxice.

Vezi și – Modele de unghii pentru vara 2023. 5 idei de manichiură care vor face furori în sezonul estival

Un alt sfat important pentru ca oja să reziste pe unghii cât mai multe zile

Înainte de a aplica oja pe unghii este foarte important să te asiguri că unghiile sunt curate. Indiferent ce ai face, dacă unghiile tale nu sunt curate, lacul sau oja de pe ele va sări imediat. Tot ceea ce înseamnă murdărie și uleiuri naturale pot împiedica aderența culorii pe unghii, ceea ce va duce rapid la ciobire sau ridicarea lacului. Cel mai bun mod de a curăța unghiile este să îndepărtezi complet oja veche cu un agent de îndepărtare a lacului de unghii de calitate, pe bază de acetonă, apoi spală-te pe mâini cu un săpun simplu pentru a îndepărta toată murdăria.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *