Trucul care „îți dă energie”. Nu are legătură cu cafeaua. Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul pentru un tonus bun

"Rețeta este foarte simplă"
Trucul care îți dă energie. Nu are legătură cu cafeaua. Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul pentru un tonus bun

Vrei să ai mai multă energie? Profesorul Vlad Ciurea dezvăluie ce trebuie să faci. Nu, nu are legătura cu cafeaua. Acesta a explicat care este rețeta lui pentru un tonus bun.

Sfat foarte util din partea neurochirurgului Vlad Ciurea. Cum să ai mereu un tonus bun

Vlad Ciurea, celebru medic neurochirurg, spune că toată puterea noastră, dispoziția și tăria pe care o avem sau pe care ne-o inducem vine din creier. Pentru asta este nevoie de odihnă suficientă, o alimentație corespunzătoare, dar și gândire pozitivă. Sunt lucruri simple, dar de care mulți oameni nu țin cont.

Întrebat cum reușește să aibă un tonus atât de bun, profesorul doctor Vlad Ciurea a spus care este rețeta lui pentru starea pe care o are tot timpul.

„Reţeta este foarte simplă: eu trebuie să fiu convins de ceea ce trebuie să fac, eu sunt convins de mine. În 1935 s-a născut ultimul Dalai Lama, care a spus că toată puterea se află în creier, aici este totul. Puterea minţii este cea mai importantă, ea este cea care te împinge înainte”, a spus medicul Vlad Ciurea.

Ce spune medicul Vlad Ciurea despre cafea: „Am studiat acest fenomen”

Neurochirurgul Vlad Ciurea spune că, alături de un grup de studenți, a studiat acest fenomen, al energiei și al tonusului bun. Potrivit lui, nu cafeaua sau băuturile carbogazoase sunt cele care oferă energie. Este vorba despre odihna peste noapte, trezituld e dimineață, alimentația corespunzătoare, dar și gândirea pozitivă.

„Am un grup de studenţi împreună cu care am studiat acest fenomen – cei care nu ştiu exact, în fruntea noastră este lobul prefrontal, acesta îţi dă energia să mergi înainte, nu cafeaua multă, nu Coca Cola, ci trezitul de dimineaţă, odihna de peste noapte, o alimentaţie corespunzătoare, gânditul pozitiv, zâmbetul, acestea te împing înainte. Lobul reenergizează organismul şi de acolo pleacă totul”, a mai spus renumitul medic.

Vezi și – Cea mai bună carne pentru creier. Profesorul Vlad Ciurea a făcut recomandarea

Alimentele care ar trebui evitate de toată lumea

Medicul Vlad Ciurea atrage atenția și asupra unor obiceiuri alimentare total nesănătoase. El îi sfătuiește pe oameni să încerce să evite total consumul de alimente procesate din cauza conținutului foarte ridicat de aditivi, conservanți și potențiatori de gust.

„Cel mai bun supliment alimentar pentru organism este mâncarea cât mai naturală. Cea de la țară, dacă se poate, de la micii producători. O mâncare ținută cât mai puțin la congelator, fără aditivi, fără coloranți. Pentru că, pe lângă apă, odihnă și oxigen, și mâncarea este importantă pentru creierul nostru. Este bine de știut că mâncarea procesată vine uneori „la pachet” cu surprize neplăcute pentru organism, celebrele E-uri. Unele sunt teribil de periculoase”, a spus medicul Vlad Ciurea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *