Trucul care îți lasă podeaua strălucitoare. Ce trebuie să pui în găleată cu apă, înainte să faci curățenie. Sigur ai acest ingredient în casă

Truc eficient pentru curățenie

Scris de: Oana Matei

17 May. 2023

Trucul care îți lasă podeaua strălucitoare. Ce trebuie să pui în găleată cu apă, înainte să faci curățenie. Sigur ai acest ingredient în casă

Cauți o soluție eficientă care să nu lase urme pe podea, după ce o speli? În articolul nostru, vei găsi o metodă extrem de eficientă care te va ajuta să speli eficient nu doar parchetul, ci și mai multe suprafețe și obiecte dificile de curățat, cu un singur produs. Este vorba despre capsula de detergent pentru mașina de spălat vase.

Metoda prin care îți faci podeaua să strălucească de curățenie

Acest produs este uimitor pentru a spăla parchetul, fără a lăsa urme sau pete, lăsându-l strălucitor, în plus, va mirosi frumos în casă. Pe lângă utilitatea asupra curățirii parchetului, capsulele de detergent sunt foarte utile folosite ca degresant pentru cuptor, dulapuri de bucătărie, pete de creioane colorate, etc. Citește în articol cum îți poți ușura munca cu autorul capsulelor de detergent pentru mașina de spălat vase.

Care este trucul eficient pentru curățat parchetul și alte suprafețe?

Pentru curățare și dezinfectarea casei se folosesc adesea, pe lângă detergenți și soluții, oțet sau bicarbonat de sodiu. Dar noi am aflat un truc pentru a curăța eficient diverse suprafețe dar și pete greu de scos. Trucul este să faci o soluție de apă și o capsulă de detergent pentru mașina de spălat vase.

De ce sunt eficiente capsulele de detergent pentru mașina de spălat vase?

  • conțin agenți de înălbire pentru îndepărtarea petelor încăpățânate de pe hainele albe
  • conțin enzime care dizolvă rapid urmele de alimente uscate
  • eficiente împotriva depunerii calcarului
  • conțin agenți tensioactivi care conferă strălucire suprafețelor

Toate aceste componente sunt extrem de utile pentru curățarea temeinică a casei. Din capsula de detergent diluată în apă fierbinte, obținem o super soluție de curățat toate suprafețele din casă. Pentru precauție, folosește mănuși de menaj atunci când utilizezi această soluție de curățat.

Cum se face trucul cu capsula de detergent pentru mașina de spălat vase

Pentru podele curate și strălucitoare

Într-o găleată cu apă caldă pune o capsulă de detergent și un pahar de amoniac. Lasă 30 de minute să se dizolve detergentul apoi apucă-te de spălat.

Vezi și Trucul care elimină calcarul de pe robinet. Ingredientele se găsesc în orice bucătărie

Pentru cuptor

Dizolvă o capsulă de detergent în apă fierbinte. Toarnă soluția de detergent pe petele de murdărie din cuptor și lasă să acționeze o oră. Apoi cu o racletă îndepărtează petele deja înmuiate și șterge cu un burete.

Urme de creioane colorate

Dizolvă o tabletă de detergent într-un litru de apă fierbinte, apoi freacă zonele murdare cu un burete.

Pete de ulei de mașină 

Dizolvă 2-3 tablete de detergent în apă fierbinte apoi toarnă soluția pe pata de ulei. Lasă să acționeze, apoi freacă pata de ulei cu un burete.

Degresează mobilierul de bucătărie

Pentru dulapurile și pereții din bucătărie, pătați cu grăsime întărită, procedează la fel ca la exemplele anterioare: dizolvă o tabletă de detergent în apă fierbinte, apoi, cu o cârpă înmuiată în soluție, șterge petele de grăsime.

Vezi și Amestecul puternic care curăță grăsimea de pe hota din bucătărie. Ingredientele sunt la îndemâna oricui, trucul uimitor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *