Trucul care te scapă rapid de mucegaiul din casă. Amestecul de 2 lei care îl elimină definitiv

Mucegaiul nu va mai fi o problemă pentru tine după ce vei afla în ce constă acest truc ieftin. Poți face chiar tu soluția.
Trucul care te scapă rapid de mucegaiul din casă. Amestecul de 2 lei care îl elimină definitiv

Mucegaiul sau igrasia care se formează în casă pe pereți poate fi nu doar neplăcută, dar și poate, de asemenea, să cauzeze probleme de sănătate. Apare cel mi adesea din cauza condensului, acolo unde în cameră este umezeală. Cel mai adesea se formează în baie, sau pe pereții exteriori ai camerelor reci și umede. Partea bună este că psecialiștii ne învață care este trucul care te scapă rapid de mucegaiul din casă.

Dar acele bacterii care se dezvoltă necontrolat pe pereți pot fi inhalate cu ușurință și, cel puțin în cazul copiilor, pot fi cauza unor infecții respiratorii ori alergii severe. Partea proastă este că, oricât de mult îl cureți, acesta apare din nou și din nou, de parcă nici nu ai fi făcut nimic pentru a scăpa de el.

Cel puțin faptul că e periculos pentru sănătate, pe lângă faptul că e inestetic, ar trebui să fie un motiv să vrei să scapi de acea suprafață acoperită cu mucegai.

Dar pentru asta, probabil zugravii ți-au spus că e necesară o intervenție majoră, cu investiții serioase și cu substanțe scumpe.

Ei bine, unii specialiști spun că poate fi mult mai simplu.

Trucul care te scapă rapid de mucegaiul din casă

Potrivit aflacum.ro, investiția ar fi de doar câțiva lei, iar amestecul îl poți face chiar tu singură, acasă.

Nu mai este cazul să arunci banii pe produse care îți promit că te scapă de igrasie, dar de fapt, te scapă doar de niște bani din portofel. Soluția o poți prepara chiar tu și te costă cel mult doi lei. Va fi mai eficientă decât tot ce ai încercat până acum.

Este vorba despre bicarbonatul de sodiu și detergent de vase.

Pune o linguriță de săpun lichid, o ceașcă de bicarbonat de sodiu și apă cât să formeze o pastă. Poți adăuga cteva picături de ulei esențial, pentru un miros plăcut în încăpere. Freacă peretele cu o cârpă îmbibată în acest amestec, lasă-lsă acționeze o oră, după care curăță cu o cârpă cu apă călduță.

Amestecuri care te scapă de mucegai

Altă metodă, tot ieftină, este un amestec din o parte înălbitor și două părți apă. Pune amestecul într-o sticlă cu pulverizator, puverizează suprafața și așteaptă să se usuce. Repetă operațiunea, apoi freacă cu o perie. Clătește cu o cârpă înmuiată în apă călduță și repetă dacă e necesar, pentru ca mucegaiul să dispară de tot.

Și oțetul este o soluție foarte bună pentru a scăpa de mucegaiul de pe pereți. Folosește oțet nediluat într-o sticlă cu pulverizator, pulverizează-l pe zona afectată și așteaptă o oră. Aerisește camera în acest timp. Apoi șterge zona cu o cârpă înmuiată în apă caldă.

Dacă faci asta în mod regulat, mucegaiul nu va mai apărea în casa ta. Oțetul omoară 82% de specii de mucegai. Iată că trucul care te scapă rapid de mucegaiul din casă nu este doar un mit.

 

8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.