Trucul extraordinar care elimină mirosul de umezeală din prosoape. Ce trebuie să faci de fapt, ingredientele se găsesc în orice gospodărie

Ai nevoie de doar un ingredient din bucătăria ta.
Trucul extraordinar care elimină mirosul de umezeală din prosoape. Ce trebuie să faci de fapt, ingredientele se găsesc în orice gospodărie

Este considerat trucul extraordinar care elimină mirosul de mucegai sau de umezeală de pe prosoape și ai nevoie de doar un ingredient din bucătărie. Dacă vei face asta, vei elimina pentru totdeauna mirosurile grele de mucegai de pe prosoapele tale.

Cum scapi de mirosul neplăcut al prosoapelor

Cu toții am experimentat cel puțin o dată senzația neplăcută când prosoapele noastre de baie sau lenjeriile de pat au avut un miros neplăcut. Acsta vine de la faptul că au fost ținute prea mult închise în dulap și, eventual, și cu umezeală. Umezeala în țesături, în spații închise, pentru prea mult timp, duce la formarea mucegaiului. Chiar dacă nu este vizibil de la început, în scurt timp îi vom simți mirosul.

Acesta este unul dintre cele mai grave coșmaruri care pot apărea cu prosoapele de baie. Adică să miroase a umezeală, deoarece este un miros persistent care nu poate fi îndepărtat prin spălarea lor normală. Dar nu îți face griji, dacă ai această problemă. Panorama web ne învață trucul „suprem” pentru a elimina mirosul de mucegai de pe prosoape cu doar un ingredient de bucătărie.

Trucul extraordinar care elimină mirosul de umezeală

Ingredientul puternic de bucătărie despre care vorbim și care este capabil să îndepărteze mirosul de mucegai de pe prosoape este oțetul. Acest ingredient, care se găsește cu siguranță în bucătăria ta, are proprietăți care îl fac cel mai popular remediu casnic împotriva murdăriei și mirosurilor neplăcute din casă.

Dacă până acum l-ai folosit doar ca ingredient în preparatele tale, trebuie să știi că oțetul este unul dintre produsele vedetă pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor și electrocasnicelor din locuința ta. Acesta este un puternic agent antibacterian. Dar este, de asemenea, foarte eficient pentru a îndepărta petele și mirosurile neplăcute de pe haine. De exemplu, de la prosoapele care au miros de umezeală.

Pași de urmat pentru a spăla prosoapele și pentru a elimina pentru totdeauna mirosul de mucegai

Pasul 1

Pune prosoapele în mașina de spălat și adăugați o cană de bicarbonat de sodiu și detergent.

Pasul 2

După spălare. Înlocuiește balsamul de rufe cu o cană de oțet alb, pentru clătire.

Pasul 3

Pune rufele să se usuce la soare. Nu uita să speli prosoapele cel puțin o dată pe săptămână.

Amintește-ți că pentru a preveni ca prosoapele să prindă miros de umezeală, trebuie să le expui la soare sau într-un loc cu aerisire, astfel încât să se usuce corespunzător, înainte de a le depozita în dulap. După baie, nu le agăța în baie. Așează-le din nou la soare sau într-un spațiu ventilat. Trucul extraordinar care elimină mirosul de umezeală din prosoape s-a dovedit a fi unul foarte simplu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *