Trucul folosit de Prințesa Diana pentru a-și ascunde decolteul de paparazzii, când purta rochii îndrăznețe. “Așa face o prințesă”

Prințesa Diana știa să evite cu stil ipostazele care nu i-ar fi făcut cinste.
Trucul folosit de Prințesa Diana pentru a-și ascunde decolteul de paparazzii, când purta rochii îndrăznețe. “Așa face o prințesă”

Trucul folosit de Prințesa Diana pentru a-și ascunde decolteul de paparazzii. Prințesa Diana a fost simbolul eleganței și al bunului gust. Întotdeauna îmbrăcată perfect, nu a fost prinsă niciodată pe picior greșit, dimpotrivă. Aceasta știa să poartă cu grație orice ținută, astfel încât paparazzii nu au surprins-o niciodată într-o ipostază nepotrivită.

Prințesa a fost obișnuită să participe la unele dintre cele mai prestigioase evenimente din țară. La fel ca ducesa Catherine, Diana avea propriul set de reguli de stil pe care le respecta pentru angajamente regale și ocazii speciale. În plus, fiecare ținută pe care a purtat-o ​​s-a vândut imediat.

Trucul folosit de Prințesa Diana pentru a-și ascunde decolteul de paparazzii

Lady Diana era mereu în centrul atenției și toți fotografii voiau s-o surprindă în cele mai inedite ipostaze. Cunoscută pentru stilul, grația și echilibrul ei, prințesa folosea un truc pentru a evita ipostazele nepotrivite. Aceasta se asigura că are un clutch de încredere la îndemână pentru a evita orice eventuală situație inoportună.

Trucul folosit de Prințesa Diana pentru a-și ascunde decolteul
Prințesa Diana

Unul dintre trucurile ei cunoscute a fost să poarte mereu un clutch mic, folosit ca armă secretă împotriva fotografiilor făcute de paparazzi. Diana își ținea geanta peste decolteu când cobora dintr-o mașină pentru a se proteja de fotografiile indiscrete ale paparazzilor care, aveau să apară pe prima pagină a ziarului de a doua zi.

„Obișnuiam să râdem când proiectam ceea ce ea le numea gențile ei de decolteu, niște clutch-uri din satin, cu care își acoperea decolteul când ieșea din mașini.” A declarat designerul de genți Anya Hindmarch pentru The Telegraph.

„Diana a fost un client foarte loial și foarte distractiv. Venea să ne vadă fără bodyguarzi sau zgomot.”, și-a amintit Anya cu drag.

Ce obișnuia să facă Prințesa Diana

Diana a devenit cunoscută pentru susținerea creatorilor de modă britanici, care au devenit, de asemenea, o semnătură a stilului ducesei Catherine. Prietenia strânsă a Dianei cu designerul Catherine Walker a influențat-o și pe ducesa Catherine, deoarece îi place să poarte acest brand.

Walker a realizat multe rochii și ținute iconice personalizate pentru Diana și a fost adesea creditată că a adus stilul Dianei în prim-plan după divorțul ei de Charles.

„Diana a fost întotdeauna foarte politicoasă. Nu a întârziat niciodată la o întâlnire, ceea ce pentru o persoană ocupată arată respect și ori de câte ori purta o rochie care era admirată ne mulțumea.” A comentat designerul Said Cyrus într-un interviu pentru revista Hello!

În 1996, Diana a scos la licitație o selecție dintre cele mai emblematice rochii ale sale în beneficiul organizației caritabile, care includea o serie de modele ale lui Catherine Walker.

„Cred că va fi mereu amintită pentru munca ei umanitară. În cele din urmă, și-a folosit rochiile pentru a salva vieți.”, a reflectat Cyrus. Walker a fost de asemenea, designerul care a creat rochia neagră în care a fost îngropată Diana, descriindu-și munca finală de design drept cea mai tristă și mai dificilă din viața ei.

Citește și 4 secrete de frumusețe de „furat” de la Prințesa Diana. Ce făcea pentru a mirosi mereu frumos fără parfum

10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.