Trucul la care a apelat Monica Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe la gaze și la curent. Așa reușeste să economisească bani

La ce metodă apelează Monica Tatoiu pentru a reduce facturile la curent.
Trucul la care a apelat Monica Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe la gaze și la curent. Așa reușeste să economisească bani

Scumpirile din ultima vreme au afectat majoritatea românilor. În timp ce achitarea facturilor și costurile care vor fi tot mai mari odată cu venirea iernii, provoacă mult stres în rândul tuturor, Monica Tatoiu pare că a găsit soluția pentru a economisi. Aceasta a dezvăluit cum obișnuiește să economisească în această perioadă.

Decizia radicală luată de Monica Tatoiu după ce a primit facturi uriașe la gaze

Foarte mulți români sunt întâmpină dificultăți în a-și achita utilitățile care au devenit tot mai mari. În mod deosebit, facturile la gaze s-au scumpit de pe acum și se așteaptă să fie tot mai mari în sezonul de iarnă. Monica Tatoiu a fost de asemenea afectată de aceste scumpiri și chiar a schimbat furnizorul de electricitate.

Încă din luna octombrie a anului trecut a primit facturi uriașe, de aceea a făcut o serie de sesizări iar apoi a făcut câteva schimbări pentru a evita plățile foarte mari la facturi.

„La mine facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile, au fost 19 grade. Am un șemineu care încălzește toată casa. Plus că două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău, doar că trebuie să menții o anumită temperatură în casă”, a mărturisit Monica, pentru impact.ro.

Vedeta preferă să plece din țară în perioada iernii

Așadar, aceasta recurge se pare și la o altă metodă pentru a minimiza cheltuielile. Preferă să plece des în insulele exotice, care după mărturisirile sale par să fie mai accesibile decât traiul din capitală pe timpul iernii. „E mai ieftin decât la București”, a subliniat ea.

După ce și-a umplut curtea cu lemne și a început să facă focul în șemineu, a resimțit anumite schimbări. De asemenea, Monica Tatoiu obișnuiește ca în lunile friguroase de iarnă să plece în Guadalupe și în Caraibe.

Monica Tatoiu pleacă în Guadalupe la începutul lunii noiembrie și stă acolo până în decembrie. Se întoarce acasă de sărbători, dar în a doua zi de Crăciun are zbor spre Caraibe. Aceasta spune că prețurile sunt mult mai bune și costul unui apartament de pe malul mării este de 500-600 de euro, iar mâncarea este accesibilă.

,,Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie, de pe 6, până pe 7 decembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la sufundări și mă mai întorc pe 23 februarie. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai iefin ca la București. În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni, și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok”, a mai povestit Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Citește și de ce nu vrea Monica Tatoiu să se împace cu Cătălin Măruță. Nu-și mai vorbesc de peste 10 ani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
6.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *