Trucul la care recurge Adrian Văncică pentru a rămâne în personajul Celentano din ”Las Fierbinți”. ”Înțelege toată lumea” VIDEO EXCLUSIV

”Mă lasă să ies din racord”

Adrian Văncică este de mai bine de 12 ani în personajul ”Celentano” din serialul fenomen ”Las Fierbinți”, așa că inevitabil lumea îl asociază cu rolul său. Chiar dacă și-a construit un personaj remarcabil, în viața reală, celebrul actor este cu totul diferit, astfel că, orice modificare a aspectului fizic este imediat sesizată de telespectatori. Adrian Văncică a recunoscut în exclusiviatate pentru EGO.ro că încearcă să mascheze faptul că a slăbit considerabil și că nu mai aduce cu personajul cu care s-a învățat toată lumea.

”Mă simt mai bine ca niciodată”

Fără îndoială Adrian Văncică a creat un personaj extrem de apreciat de public, nu doar din punct de vedere actoricesc, ci și al imaginii totale. Cu un look bine pus la punct de stiliști, personajul Celentano a devenit extrem de popular, așa că nimeni nu își permite să mai facă în momentul de față modificări la el. Astfel că, în momentul în care Adrian Văncică a zis că este momentul să scape de kilogramele în plus, regizorii au fost nevoiți să se gândească la elemente care să nu-l îndepărteze prea mult de personajul deja creat.

”Le mai ”croșetez” așa din când în când în serial. Mai pun o haină, mai pun trei haine, șase haine, cinci perechi de ciorapi și aduc unde trebuie. Să vă dau rețeta mea de slăbit? Păi rețeta este una simplă. Fomica. Trebuie să îți fie fomică”, ne-a declarat celebrul actor extrem de mândru de noua sa siluetă.

Chiar dacă această schimbare radicală începe să se vadă și pe micul ecran, regizorii sunt de acord cu decizia luată de Adrian Văncică, mai ales că atunci când este vorba de un stil de viață sănătos, nu mai contează niciun fel de racord.

”Acum regizorii mă lasă să ies din racord. Dacă le zici că ai slăbit pentru sănătate nu mai au ce să zică. Întotdeauna zici că este pentru sănătate, că altfel nu se mai putea, nu mai au ce să zică. Înțelege toată lumea”.

Adrian Văncică se pregătește să lanseze un lungmetraj

În paralel cu ”Las Fierbinți” Adrian Văncică, asemenea colegilor săi, au făcut parte și din alte proiecte, unele mai mult sau mai puțin cunoscute de public, dar extrem de apreciate de Festivalurile de Film. De aceea, în momentul în care l-am întâlnit la Gala Premiilor GOPO 2024 ne așteptam să ne spună că vine să ia marele premiu.

”În seara asta nu am nicio nominalizare. Nici mie nu îmi vine să cred. Am venit să fac o hârtie oficială ca să-i cert. Nu se poate. Chiar așa, nici una? Măcar jumătate de nominalizare să fi avut și eu. Dar mă țin pentru la anul. Stai să vezi la anul. La anul, mai puțin de zero o să fie. M-au sunat toți regizorii și mi-au zis: ”stai liniștit, nu te luăm în niciun film”. Toți mi-au zis. Dar e foarte bine. Treaba lor. Să fie fericiții. Eu îi iubesc oricum”, ne-a povestit amuzat actorul.

Oricât de importante sunt premiile pentru un actor, Adrian Văncică mărturisește că pentru el publicul este mult mai important, iar faptul că serialul ”Las Fierbinți” este chiar și după 12 ani extrem de apreciat de toată lumea îi dă și o mai mare satisfacție.

”Gândiți-vă că am jucat cu actori care au terminat facultatea și mi-au zis că se uită la noi de când aveau 14 ani. Deci gândește-te că ei s-au uitat la serial de la 14 ani, au intrat la facultate, au terminat, au jucat doi-trei ani, și după aceea au venit și au jucat cu noi. Nu mă simt bătrân când îi văd, ci mă simt mai bine ca niciodată”, a mai completat Adrian Văncică pentru EGO.ro.

Citește și: Adrian Văncică, despre finalul serialul Las Fierbinți de pe PRO TV. ”Eu o să continui să scriu!” Ce planuri de viitor are, după acest scenariu VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *