Trucul pentru a atrage banii în viața ta. Ce trebuie să ai neapărat în locuință, îți schimbă norocul

Așa atragi energia pozitivă în casă

Scris de: Daoud Andra

16 Jun. 2023

Trucul pentru a atrage banii în viața ta. Ce trebuie să ai neapărat în locuință, îți schimbă norocul

În cultura Feng Shui, există câteva elemente care sunt puternic asociate cu norocul și cu banii. Unul dintre acestea este apa, iar trucul pentru a atrage banii în viața ta constă chiar în acest element vital. Poți să faci un talisman norocos pe bază de apă, pe care să îl folosești pentru a decora locuința, chiar la tine acasă, din materiale reciclate.

În ce constă trucul pentru a atrage banii în viața ta

Unul dintre obiectele decorative cele mai încărcate de semnificații din cultura Feng Shui este fântâna arteziană. Aceasta se găsește, sub diverse dimensiuni și modele, în multe locuințe sau spații publice. Se spune că a avea un astfel de element care face apa să curgă face ca energiile, la rândul lor, să curgă și să ai parte de armonie și abundență în casă.

Citește și: Planta banilor. Cum se îngrijește și unde e bine să o așezi în casă. Atrage abundența și norocul

Poți cumpăra o fântână decorativă de mici dimensiuni, pe care să o pui în hol sau în sufragerie, dar poți confecționa una din materiale pe care le ai la îndemână. Pe internet există o mulțime de tutoriale care îți arată cum să faci un astfel de obiect decorativ folosind vase de lut sau ghivece vechi, o pompă, un furtun și apă. Pentru decor, poți alege mușchi și pietre de râu.

Dacă optezi pentru o fântână arteziană din comerț, poți alege una care se conectează la priză, de mici dimensiuni, astfel încât să se încadreze bine în spațiul pe care îl ai acasă.

Citește și: Zodia care are mare noroc la bani în a doua jumătate a anului 2023. Este o perioadă excelentă pentru acești nativi

Trucul pentru a atrage banii în viața ta. Ce trebuie să ai neapărat în locuință, îți schimbă norocul
Fântâna arteziană este un simbol al norocului

Plante care atrag norocul

Nu doar obiectele decorative precum fântâna arteziană sunt capabile să aducă noroc și belșug în casă. În cultura Feng Shui există numeroase plante care sunt puternic asociate cu bogăția. Una dintre acestea este arborele banilor, care se mai numește și Castanul Malabar sau Pachira Aquatica. Este o plantă rezistentă și ușor de îngrijit, care se adaptează ușor în orice spațiu.

Citește și: Plante care aduc fericire și bunăstare. Trebuie să le ai în casă, sunt considerate adevărate talismane norocoase

Un alt exemplu este planta banilor, cunoscută și cu alte nume. Denumirea științifică este Crassula Ovata, este o plantă suculentă, iar frunzele ei au forma unor monede, motiv pentru care este asociată cu norocul pe plan financiar. Pentru a te bucura de beneficiile ei, este bine să pui o monedă în ghiveci.

Dacă vrei o plantă ușor de îngrijit și de înmulțit, care atrage banii ca un magnet, optează pentru bambus. Numit și bambus norocos sau planta norocului, acesta poate crește în ghiveci sau într-o vază cu apă. În cultura chinezească, numărul tulpinilor pe care le are bambusul influențează norocul. Dacă vrei să ai parte de prosperitate, ai grijă ca planta să aibă 8 tulpini. Nu pune niciodată 4 tulpini de bambus în același vas, pentru că această cifră este asociată cu moartea de către chinezi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
8.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *