Trucul pentru creșterea rapidă a unghiilor. Ce trebuie să faci de fapt, metoda simplă de mare efect

Ce să folosești pentru o manichiură impecabilă
Trucul pentru creșterea rapidă a unghiilor. Ce trebuie să faci de fapt, metoda simplă de mare efect

Unghiile reprezintă o parte a corpului foarte importantă pentru femei! Când vine vorba de manichiură și pedichiură își doresc ca acestea să fie impecabile. Dacă ești în situația în care ai unghii mici și îți dorești ca acestea să crească rapid, află că există soluții. Vei vedea mai jos mai multe trucuri prin care poți face ca unghiile tale să crească mai repede și să fie mai sănătoase.

Trucuri pentru ca unghiile tale să crească mai repede

În primul rând specialiștii spun că e nevoie să ai o alimentație adecvată pentru ca unghiile tale să fie și ele sănătoase. Dacă mai pui în aplicare și trucurile de mai jos, cu siguranță te vei bucura de o manichiură foarte frumoasă. Foarte important: este nevoie de aproximativ 12 săptămâni pentru ca o unghie să crească complet de la cuticulă la vârf.

Folosește biotină și keratină

Biotina este un tip important de vitamina B care permite organismului să transforme alimentele în energie. Este recomandată ca supliment pentru a ajuta la creșterea rezistenței părului și a unghiilor. Studiile au arătat că administrarea zilnică a unui supliment de biotină poate ajuta la întărirea unghiilor. Există și oameni de știință care spun că doză de 2,5 miligrame de biotină administrată în fiecare zi poate îmbunătăți rezistența unghiilor în doar câteva săptămâni. Poți opta, de asemenea, și pentru suplimente cu keratină.

Vezi și – Trucul pentru ca oja să nu-ți sară de pe unghii. Ce trebuie să faci de fapt înainte de a o aplica. Secretul pentru o manichiură rezistentă

Folosește întăritor de unghii

Întăritorul de unghii ajută la prevenirea ruperii unghiilor. Sunt substanțe care se aplică ca un lac de unghii și care se îndepărtează ulterior cu dizolvantul obișnuit pentru ojă.

Evită unghiile cu gel

Unghiile cu gel pot dăuna unghiilor naturale și le fac mai predispuse la rupere. Este indicat să îți menții unghia naturală pentru care să folosești lacuri de unghii pe bază de apă. totodată, expunerea la lampa UV poate duce la îmbătrânirea mai rapidă a pielii.

Asigură-te că le oferi o îngrijire adecvată

Este nevoie și să îngrijești corespunzător unghiile dacă vrei să crească repede și să fie sănătoase. Menținerea hidratării joacă un rol foarte important, inclusiv în privința cuticulelor. Prin utilizarea regulată a uleiului pentru cuticule, vei evita ruperea și smulgerea, menținându-ți în același timp unghiile sănătoase și flexibile.

Vezi și – Cum poți să îndepărtezi gelul de pe unghii fără să mergi la salon. Cele mai simple metode pe care le ai la îndemână

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *