Trucul rapid pentru a îndepărta petele de pe hainele albe. Este la îndemâna tuturor, efecte uimitoare

Și cele mai delicate haine pot fi spălate cu acest amestec
Trucul rapid pentru a îndepărta petele de pe hainele albe. Este la îndemâna tuturor, efecte uimitoare

Știm că spălatul hainelor este o misiune foarte complexă, iar între pete, praf, decolorare și haine rupte, curățarea hainelor noastre de haine poate fi o luptă continuă. Vă prezentăm un truc rapid pentru a îndepărta petele de pe hainele albe cu aloe vera. Cel mai bun lucru este că veți scăpa de pete în timp record.

Tocmai când credeam că a avea haine albe ca noi ar putea fi o misiune imposibilă, am descoperit recent că plantele ne pot ajuta în această sarcină, așa că îți recomandăm să iei aminte la acest remediu de casă pe care îl vei adora când vei vedea rezultatele.

Trucul rapid pentru a îndepărta petele de pe hainele albe

Ai nevoie de:

  • O lingură de aloe vera
  • Jumătate de cană de oțet alb
  • Două linguri de detergent de spălat haine

Cum se utilizează totul, pas cu pas:

  • Se amestecă toate ingredientele până când se obține o soluție omogenă.
  • Se toarnă produsul în spațiul de la mașina de spălat de dimensiuni medii și se spală ca de obicei.
  • Se lasă să se usuce natural și gata! Astfel te vei putea bucura de cele mai albe haine!

Cum să vă spălați hainele delicate cu aloe vera?

Cel mai bun lucru este că această soluție este perfectă pentru toate tipurile de haine și o puteți integra în diferite tipuri de spălare, în special în spălarea manuală. Nu vă recomandăm să îl aplicați direct pe îmbrăcăminte, așa că ar trebui să îl dizolvați în apă pentru a avea grijă de aspectul final al hainelor.

Cât detergent se pune la o spălare și cum îl măsori

Să pui haine la spălat este, pentru foarte mulți dintre noi, un gest banal. Se poate întâmpla însă uneori să avem surpriza ca hainele să nu se spele așa de bine sau să aibă un miros neplăcut. Sunt pete care rămân și după spălare. Ce facem greșit? Una dintre cauze poate fi cantitatea nepotrivită de detergent. La detergentul sub formă de pudră, se calculează câte 1 lingură la fiecare kilogram de haine uscate. Dacă mașina de spălat are o capacitate de 5 kg și este plină, vei pune 5 linguri de detergent în compartimentul din mijloc. Detergenții lichizi pot fi măsurați cu capacul. Un capac este de obicei suficient pentru un ciclu de spălare.

O cantitate nepotrivită de detergent poate face ca hainele să rămână pătate, să aibă un miros neplăcut sau chiar poate duce la defectarea mașinii de spălat.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.