Trucuri ca să cumperi haine online ca un expert. Aşa nu vei mai da greş niciodată

Iată ce trebuie să ai în vedere când faci cumpărături online.
Trucuri ca să cumperi haine online ca un expert. Aşa nu vei mai da greş niciodată

Trucuri ca să cumperi haine online ca un expert, fără să întâmpini probleme. Dacă te numeri printre femeile care sunt greu de mulțumit la cumpărături, înseamnă că preferi shoppingul online. Când ai obosit să cauți prin magazine, din confortul patului cumpărăturile sunt mai plăcute.

Deși a cumpăra haine de pe internet pare ușor, în realitate ai nevoie de anumite trucuri. Aşa nu vei mai da greş niciodată

Trucuri ca să cumperi haine online ca un expert

1. Cum să ai livrarea gratuită

Livrare gratuită, retururi gratuite și cum poți să eviți plata transportului. Cum să găsești magazinele online care au transport gratuit sau cu reduceri. Dar mai ales, cum poți să verifici dacă poți returna lucrurile gratuit. Nu uita că există retururi care ar putea costa aproape cât au costat hainele. 

Ca să eviți problema livrărilor, cel mai bine este să verifici de la început politica magazinelor. Acolo poți afla daca magazinul returnează banii întregi sau face reduceri de transport. Toate aceste detalii te vor scuti de problemele care pot apărea ulterior. 

2. Nu ți s-a potrivit măsura?

Cu returul gratuit te poţi confrunta cu cea mai mare frică: că nu vei primi ceea ce ai cumpărat. Din acest motiv, cere mereu două mărimi, cea pe care o vei păstra și cea pe care o poți returna dacă nu ți se potriveşte. Este mult mai comod și util să procedezi așa. Mai ales dacă, de exemplu, alegi o pereche de pantofi pentru o petrecere care are loc exact în ziua livrării. Când comanzi două mărimi ai de unde alege perechea potrivită.

3. Măsoară-te

Cunoaște-ți măsurătorile și folosește tabelele magazinelor online. Aproape toate site-urile oferă o dimensiune aproximativă în funcție de măsurătorile tale. Așa că, pentru a evita nepotrivirile, regulă de bază este să te măsori și să ceri mărimea potrivită. Nu uita că mărimea M nu este M la toate mărcile. Mai ales dacă faci cumpărături de pe site-urile chinezești, hainele sunt în general mai mici decât cele americane.

4. Caută cele mai bune fotografii

Fotografiile relevante cu produsul ales sunt esențiale pentru a te ajuta să vezi exact toate detaliile care te interesează. De aceea este bine să cauți site-uri care au modele care poartă hainele. Astfel poți observa cum se așează materialul pe corp, dacă este transparent sau dacă are o textură plăcută. Trecerea pe video este și mai utilă, dacă magazinul online ales oferă și această opțiune. Evident, trebuie să îți cunoști forma corpului foarte bine. Cel mai probabil nu arăți exact ca modelul care purta hainele, de aceea alege doar ceea ce ți se potrivește. Când cumperi o haină doar pentru că arată uimitor pe un model, rezultatele pot să nu fie aceleași, mai ales dacă ai o siluetă diferită.

5. Alege magazine de încredere

Pentru a evita problemele care pot apărea cu livrarea, este bine să faci cumpărături online doar de pe site-urile cunoscute. Deși multe comori ascunse pot fi găsite pe internet, cel mai bine este să nu te aventurezi într-o achiziție costisitoare. Dacă este un magazin nou pentru tine, pentru început încearcă ceva nu atât de scump. Brandurile mari și cunoscute te lasă de obicei să returnezi hainele chiar la magazinele lor.

10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.