Trucuri ca să faci un bărbat să îi fie dor de tine. Te va căuta imediat

Cum să faci un bărbat să te caute și să se gândească mereu la tine.
Trucuri ca să faci un bărbat să îi fie dor de tine. Te va căuta imediat

Trucuri ca să faci un bărbat să îi fie dor de tine. Cum să-l faci să îți simtă lipsă chiar daca l-ai cucerit și sunteți împreună. Menține aprins jocul seducției și păstrează puțin mister în jurul tău. Dacă ești prea disponibilă de fiecare dată, bărbatul de lângă tine ar putea să-și piardă interesul, mai ales dacă sunteți la început de drum.

Trucuri ca să faci un bărbat să îi fie dor de tine:

Trucuri ca să faci un bărbat să îi fie dor de tine

Arată că ești independentă

Bărbații iubesc femeile independente, care știu să se descurce și singure în viață. Acest lucru elimină presiunea bărbatului de a fi permanent lângă tine, și de a oferi totul pentru că, uneori, nu poate. Când dai dovadă de independeță, demonstrezi că ești o femeie puternică. Orice bărbat va fi atras de o femeie sigură pe ea, care nu se plânge mereu și care poate să ia decizii pe cont propriu. Un alt atu al femeilor independente apreciat de bărbați este calmul.

O femeie independentă știe să rămână calmă într-o situație delicată. Relaxarea prin care poți detensiona un moment de criză va fi apreciată de orice bărbat care va ști că se poate baza pe tine chiar și în situațiile extreme.

Ai încredere în tine

Dacă vrei cu adevărat să-l faci să se gândească numai la tine, sedu-l cu încrederea ta. Fii sigură pe tine și arată-i ca știi cât valorezi. Nu doar că va vrea să stai cât mai mult în preajma lui, dar îi va fi teamă că ar putea să te piardă. Încrederea în sine este cel mai sexy accesoriu pentru orice femeie. Seducția înseamnă evidențierea celor mai sexy și mai seducătoare părți din tine, iar felul în care gândești este unul dintre ele. Nu uita: nu concurezi cu alte femei, ci ești sigură pe tine și îți admiri fiecare centimetru din tine.

Când transmiți siguranță, îl faci pe celălalt să te privească într-un mod aparte, admirativ.

Trucuri ca să faci un bărbat să îi fie dor de tine – Nu-l suna toată ziua

Chiar dacă îți este dor de el și vrei să-l auzi, nu îl suna toată ziua. Un simplu telefon sau un mesaj la începutul zilei, este suficient pentru a-i arăta că ești interesată de el. În niciun caz, nu te apuca să îi trimiți mesaje la fiecare 5 minute ca să-l întrebi ce face. Lasă-i spațiul necesar și de asemenea, demonstrează-i că și tu mai ai alte lucruri de făcut. Nu-i arăta că te gândești la el în fiecare minut și lasă-l să i se facă dor de tine. Dacă îți scrie, nu îi răspunde imediat. Poate să aștepte câteva minute, înainte să primească un răspuns. Acest lucru nu va face decât să-i sporească interesul pentru tine.

Nu fi mereu diponibilă!

Nu-ți fie frică să-l respingi. Dacă te invită în oraș în ultimul moment, poți să-i arăți că nu ești disponibilă pentru el imediat. Acest lucru este chiar nepoliticos.

Fă-l să realizeze că nu ești opțiunea nimănui. Spune-i că ai propria ta viață și că nu-ți poți reprograma lucrurile stabilite anterior, doar pentru a te potrivi cu el la program. El trebuie să te transforme pe tine într-o prioritate și nu invers. Fii mai distantă și răspunde-i mai rece la telefon. O să-i fie dor de tine și te va căuta imediat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.3 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *