Trucuri de frumuseţe de la Salma Hayek pentru femeile trecute de 40 de ani

Trucuri de frumuseţe de la Salma Hayek ușor de adoptat în rutina de înfrumusețare pentru o apariție de Hollywood.
Trucuri de frumuseţe de la Salma Hayek pentru femeile trecute de 40 de ani

Trucuri de frumuseţe de la Salma Hayek pe care trebuie să le știi. Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Are 55 de ani și menține în continuare într-o formă de invidiat.

Recent, au fost făcute publice câteva trucuri de frumusețe, pentru femeile trecute de 40 de ani. Totul depinde de felul în care îți alegi machiajul. Nu exagera cu tonurile culorilor, pentru a nu ieși prea mult în evidență.

Trucuri de frumuseţe de la Salma Hayek, pentru femeile de peste 40 de ani

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, iar frumusețea ei naturală a fost îndelung admirată de o lume întreagă. Deși are 55 de ani, aceasta are un ten perfect, iar machiajul ei nu este niciodată strident. Cei drept, tenul măsliniu o ajută, însă chiar și așa, actrița are câteva reguli de bază pe care le recomandă femeilor de peste 40 de ani.

Deși actrița este frumoasă în mod natural, există câteva sfaturi de machiaj pe care le folosește Salma care o fac să arate spectaculoasă și pe care ar trebui să le încerci după 40 de ani. Aceste secrete de machiaj o fac pe Salma Hayek să arate mult mai tânără.

Trucuri de frumuseţe dezvăluite de actriţa Salma Hayek ușor de adoptat în rutina de înfrumusețare pentru o apariție de Hollywood.

Machiaj

Trebuie să ai grijă ca tenul tău să nu fie deshidratat. Acest lucru accentuează liniile fine și ridurile. Este un lucru pe care Salma Hayek îl evită cu orice preț, așa că preferă să folosească baze de machiaj cu un finisaj luminos sau strălucitor.

Sprâncene perfecte

În ultimii ani, femeile prefer sprâncenele groase, devenind deja o modă în mai toate colțurile lumii. Acestea trebuie să fie bine conturate, chiar dacă sunt groase. În cazul în care nu știți cum arată, priviți sprâncenele Salmei. Actrița alege să-și umple suficient sprâncenele, dar menținând mereu curbura arcului sprâncenei care o face să ridice privirea.

Rujul roşu, indispensabil pentru un look perfect

Rujul roșu este preferatul Salmei Hayek și o prinde de minune. De altfel, aceasta recomandă culoarea, femeilor trecute de 40 de ani. Această nuanță face să pară că buzele sunt mai sănătoase și confer un aspect tineresc.

Cum îți pui ochii în valoare, unul dintre cele mai interesante trucuri de frumuseţe de la Salma Hayek

Modul prin care Salma Hayek își mărește ochii este prin a da profunzime. Ea face acest lucru prin umbre maro, pe care le aplică cu o intensitate mai mare în orbită. De asemenea, actrița încadrează look-ul aplicând puțin eyeliner pe linia superioară a genelor.

Bronzant și fard de obraz

Salma iubește să-și aplice cremă bronzantă și fard de obraz, deoarece acest lucru îi oferă un aspect mult mai tânăr și sănătos. Dacă aveți peste 40 de ani, vă recomandăm să aplicați aceste produse de pe pomeți la tâmplă, deoarece acest lucru vă va oferi un efect de lifting imediat.

Salma Hayek este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Pe 19 noiembrie 2021, Salma Hayek a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

sursa foto: Facebook

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *