Trucuri de stil pentru a purta haina de blană în funcție de vârstă. Regulile de aur ale designerilor

Ce model ți se potrivește cel mai bine

Scris de: Daoud Andra

17 Dec. 2023

Haina de blană reprezintă o piesă vestimentară elegantă, sofisticată și versatilă, pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderobă. Este o investiție pe termen lung și poate fi purtată sezon după sezon. Trebuie să se potrivească însă cu silueta, vârsta și stilul vestimentar al fiecărei persoane în parte. Iată în funcție de ce factori să alegi haina de blană potrivită pentru tine!

Cum se poartă cu stil haina de blană

O haină de blană reprezintă o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei. Indiferent că optezi pentru o blană naturală sau sintetică, este important să ți se potrivească și să fie accesorizată corespunzător. Stiliștii sunt de părere că același model de haină de blană nu poate fi purtat și de o femeie de 20 de ani și de una de 40, ci trebuie să fie potrivit vârstei. Iată cum alegi piesa care ți se potrivește cel mai bine!

La 20 de ani – haină de blană colorată

Adolescentele și femeile foarte tinere por purta veste sau haine de blană colorate. Piesle vestimentare în nuanțe de verde, mov, roșu sau alte culori puternice sunt ideale pentru această vârstă. Nu sunt greu de asortat și pot scoate din anonimat orice ținută. Poți alege o haină cambrată sau, dimpotrivă, una supradimensionată, dacă silueta îți permite să porți un astfel de model.

Citește și: Ce să porți neapărat în noaptea de Revelion. Culorile care atrag norocul și bunăstarea în 2024

Trucuri de stil pentru a purta haina de blană în funcție de vârstă. Regulile de aur ale designerilor
O haină de blană colorată este o alegere extrem de îndrăzneață

La 30 de ani – blănurile fine

Pe măsură ce înaintează în vârstă și își conturează stilul vestimentar, femeile pot face alegeri din ce în ce mai elegante și mai sofisticate. La 30 de ani, poți alege o haină de blană rafinată și delicată, poate chiar un model retro sau vintage. În funcție de stilul vestimentar, poți alege o blană maro sau gri, la care poți asorta și un guler de blană.

Citește și: Cum să te îmbraci comod de Revelion, dar să arăți și spectaculos. Idei pentru un outfit superb

La 40 de ani – haina de blană clasică

Majoritatea femeilor își definitivează stilul vestimentar până la vârsta de 40 de ani. Ajunse la acest prag, femeile știu foarte bine ce le place, ce li se potrivește și caută numai acele piese care le pun în valoare calitățile. La 40 de ani, stilul este deja unul așezat, așa că poți investi într-o haină de blană de calitate, elegantă, pe care să o ai în garderobă cel puțin 10 ani. Dacă nu ai o siluetă atletică, ferește-te de blănurile voluminoase, care adaugă, optic, câteva kilograme în plus la look-ul final.

La 50 de ani – revine stilul de la 30

Din ce în ce mai multe femei pun mai mare preț pe felul în care arată după ce trec de 40 de ani. Astfel, ajung să fie mai preocupate atât de aspectul pielii, cât și de siluetă și de stilul vestimentar. Nu este de mirare că multe doamne revin la alegerile vestimentare pe care le făceau în urmă cu 10-20 de ani, pentru a-și pune în valoare trăsăturile. Astfel, în materie de haine de blană, la 50 de ani doamnele pot purta orice le place și li se potrivește.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *