Trucuri pentru a fi mai atrăgătoare în pozele de pe Facebook. Paşi simpli, dar de efect

Iată câteva trucuri pentru a fi mai atrăgătoare în pozele de pe Facebook - recomandările specialiștilor.
Trucuri pentru a fi mai atrăgătoare în pozele de pe Facebook. Paşi simpli, dar de efect

Există o mulțime de activități zilnice care vă pot oferi ocazia perfectă de a-ți expune trupul lucrat la sală, în imagini postate pe rețelele de socializare. Desigur, recomandările specialiștilor sunt de a avea o oarecare limită în ceea ce privește expunerea, pentru a nu risca să alunecăm pe o pantă a vanității. De asemenea, ei dau câteva recomandări pentru ca pozele tale de pe rețelele de socializare să arate perfect. Iată câteva trucuri pentru a fi mai atrăgătoare în pozele de pe Facebook.

Trucuri pentru a fi mai atrăgătoare în pozele de pe Facebook. Ce e bine să ai în vedere

  • Bronzează-te

Deși oamenii frumoși vin cu ten incredibil de variat, de la Christina Hendricks la Rihanna, cultura noastră s-a convins că bronzarea te face cumva mai atractiv. Folosește protecție solară dacă te bronzezi la soare. De asemenea, poți folosi creme bronzante. Sunt mai rapide și eficiente.

  • Fă-ți o poză imediat ce ieși din duș

Cel mai atractiv moment al zilei este momentul în care ieși din duș. Părul ud are un efect greu de explicat și te ajută la imagine mai mult decât atunci când e super aranjat. Cele mai reușite selfie-uri de după duș sunt făcute cu o privire confuză pe față, de parcă ai fi surprins fără să știi că îți faci propria poză. Rezultatul va fi ceva atât jucăuș, cât și sexy.

  • Fă-ți un selfie cu prietenele tale mai puțin atractive

Frumusețea este relativă. Așadar, dacă vrei să faci o nouă poză de profil, nu petrece timp cu prietenii tăi care sunt modele. Sună-ți prietenii cei mai puțin atrăgători și ieli cu ei la distracție. Nu vor bănui nimic când scoți telefonul și începi să faci poze.

Trucuri pentru a fi mai atrăgătoare în pozele de pe Facebook. Cum e bine să îți ții părul

  • Lasă-ți părul peste față

Părul lung poate fi folosit pentru a ascunde o parte a feței. Nu va trebui să-ți faci griji că ești fotografiată din partea care nu te avantajează. În plus, vei cultiva o aură de mister care este irezistibilă pentru oricine.

  • Privește în depărtare

Uneori, a arăta atractiv nu ține de frumusețea ta fizică, ci mai degrabă de a convinge oamenii că ai mai multă personalitate decât ai de fapt. Privind în depărtare gânditor, spui lumii că ești super intelectual sau profund sau orice altceva. Nu contează dacă ultima carte citită de tine a fost Eat, Pray, Love sau dacă crezi că Kirkegaard este o ustensilă de bucătărie, dacă arăți deștept în fotografii, oamenii vor crede că ești deștept.

  • Folosește lumina ambientală

Lumina poate fi folosită și pentru a-ți ascunde defectele. Să stingi luminile dintr-o parte a camerei sau să-ți faci poze în cluburi și baruri slab luminate este o modalitate excelentă de a ascunde părți ale corpului pe care nu ești pregătit să le arăți lumii.

  • Aplică un filtru vintage

Totul părea mai cool în trecut. Din păcate, încă nu avem acces la o mașină a timpului. Dar poți purta o cămașă țărănească și un filtru de Instagram pentru a arăta ca întrun film de epocă. Cele mai bune dcoruri sunt lângă un apus sau un lan de grîu, pentru că acestea sunt asociate cu trecutul din anumite motive.

  • Îmbracă un costum de Halloween

Halloween-ul este singura noapte în care oamenii care nu sunt artiști de circ își pot ascunde defectele în spatele spandexului și a culorilor strălucitoare care distrag atenția. Fie vei putea să-ți arăți pectoralii fără să arăți ca un prost, fie vei arăta cu adevărat amuzant. Oricum, asigură-te că ai postat mai multe fotografii.

Trucuri pentru a fi mai atrăgătoare în pozele de pe Facebook. Ce poziție e bine să adopți

  • Privește înapoi peste umăr

S-a observat că celebritățile găsesc întotdeauna modalități de a se fotografia uitându-se înapoi peste umăr. Nu avem idee de ce este o imagine atrăgătoare. Totuși, atenție să nu exagerezi.

  • Fă-ți poze la sală

Este de la sine înțeles că o persoană arate foarte natural când iese de la sală. Oricine știe că oglinda de la sala de sport este locul perfect pentru a face un selfie după ce ai tras de fiare. Desigur, s-ar putea să enervezi oamenii care vin efectiv la sală pentru un antrenament serios, dar acest lucru nu ar trebui să prezinte o mare problemă.

  • Subliniază cele mai atrăgătoare părți ale corpului tău

Acest lucru este mai ușor pentru femei decât pentru bărbați. Multe dintre cele mai interesante femei de pe Facebook au aflat cu mult timp în urmă că o fotografie care arată 20% față și 80% decolteu este ideală. Ce faci dacă ești băiat, iar peiptul tău nu emoționează la fel de mult ca cel al unei fete? Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să experimentezi. Poate îți poși arăta cele „6 pachețele” sau poate un prim-plan al bicepsului tău ar putea arăta senzațional.

  • Perfecționează poziția brațului pe șold

Îndrăgitul „triunghi al puterii” permite unei persoane să:

a) să fie fotografiată din partea cea mai bună,

b) să-și arcuiască spatele pentru a face pieptul să arate mai amplu

c) să-și folosească mâna pentru a controla imaginea unui abdomen plat.

Poza brațului pe șold este creația perfectă pentru era internetului, permițându-ți să maximizezi atractivitatea imaginii tale de pe Facebook cu un efort minim. Doar să nu faci o față de rață în timpul acestei poziții, mai notează complex.com.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *