Trucuri pentru gene lungi și dese. Nu vei mai avea nevoie nici de rimel

Ce să faci pentru a-ți ajuta genele să se regenereze
Trucuri pentru gene lungi și dese. Nu vei mai avea nevoie nici de rimel

Vrei să ai gene mai lungi și mai dese, dar nu îți dorești să apelezi la extensii? Toate fetele iubesc mascara pentru că oferă instant o privire mai expresivă, însă este și dăunător în același timp. Mai mult decât atât, demachierea poate fi agresivă și poate avea efecte negative asupra genelor. Îți spunem mai jos câteva trucuri pentru gene lungi și dese.

Trucuri pentru gene lungi și dese

Sunt câteva idei simple care te pot ajuta să îți regenerezi genele naturale și, în același timp, să aibă să poți folosi și o alternativă pentru machiaj.

  1. Înlocuiește mascara cu un dermatograf negru

Dacă preferi să te machiezi mereu și îți este greu să renunți la mascara, va trebui totuși să faci acest lucru pentru câteva săptămâni, timp în care genele tale să se regenereze. Potrivit make-up artistului Samantha Champan se poate face un machiaj și fără mascara deoarece nu este neapărat necesar acest produs pentru a evidenți ochii. Poți face acest lucru cu un creion dermatograf negru pe care să îl aplici foarte aproape de linia genelor. Difuzează apoi culoarea folosind o pensulă densă.

  1. Folosește ulei de ricin în fiecare seară

Uleiul de ricin are calități regeneratoare și acesta va repara genele tale. Le va oferi un aspect sănătos, iar astfel vor deveni mai viguroase și mult mai vizibile. Nu vor crește până la arcadă, însă situația sigur se va îmbunătăți. Diferențele se văd în doar câteva zile. De asemenea, poți folosi și serumuri speciale pentru creșterea genelor, însă ele funcționează doar temporar. În momentul în care încetezi folosirea lor și genele tale vor reveni la normal.

  1. Folosește un ondulator pentru gene și un gel de fixare

Dacă și tu ai zile când nu vrei să te machiezi sau să iei totuși o pauză de la mascara, poți aranja genele cu un ondulator de gene (aplică-l blând pentru cel puțin 10 secunde, astfel te asiguri că genele rămân curbate pentru mai mult timp), apoi folosește un gel de fixare transparent pentru sprâncene. Este important să nu îl folosești aproape de rădăcina genelor, ci doar pe vârfuri. Aceasta este o modalitate prin care obții gene seducătoare cu aspect natural și prin care îți pui în valoare frumusețea chiar și atunci când decizi să nu te machiezi. Mai mult decât atât, genele tale au mai mult timp să se refacă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.