Trucuri pentru un machiaj de zi rapid și reușit. Claudia Preduca, make-up artist: „Acesta este cel mai simplu machiaj” SPECIAL

Care sunt produsele esențiale și ce să evităm

Scris de: Daoud Andra

20 Feb. 2023

Trucuri pentru un machiaj de zi rapid și reușit. Claudia Preduca, make-up artist: „Acesta este cel mai simplu machiaj” SPECIAL

Unele femei nu pot concepe să iasă din casă fără a aplica măcar câteva produse de machiaj pe ten. Atunci când vine vorba despre machiajul de zi cu zi, acesta trebuie să respecte câteva reguli de bază: să fie ușor și rapid de făcut, să reziste bine pe tot parcursul zilei și să se potrivească cu trăsăturile și starea de spirit ale celei care îl poartă. Claudia Preduca, make-up artist, ne dă câteva ponturi cu privire la machiajul de zi.

Claudia Preduca, make-up artist, recomandări pentru un machiaj de zi reușit

Bună, Claudia! Astăzi aș vrea să vorbim puțin despre machiajul de zi cu zi. Ce culori și tehnici să folosim pentru un look rapid de zi, greșelile care trebuie evitate?

Depinde ce look vrem să abordăm, spre exemplu unele persoane prefară machiajul colorat pentru machiajul de zi, pe când altele, își doresc culori neutre. Pentru machiajul tenului mi se pare foarte potrivită tehnica lui Mary Phillips despre care am făcut și un video pe Tik Tok.

Citește și: Cum facem ca machiajul să reziste atunci când este frig. Claudia Preduca, make-up artist: „Hidratarea este răspunsul tuturor întrebărilor” SPECIAL

De regulă programul încărcat ne lasă puțin timp la dispoziție pentru rutina de îngrijire. În aceste condiții, cum putem să realizăm rapid un machiaj de zi? Ajută-ne, te rog, cu câteva trucuri și sfaturi!

Cel mai simplu machiaj este să aplicăm cu un kabuki brush, preferata mea este cea de la Meliora, fondul de ten și restul produselor cremoase. Aplicăm mascara și setăm totul cu pudră. Bineînțeles un gloss/ruj.

@claudia28xo Arata prea bine🥹 / ib: @Mary Phillips / #makeuphack #underpainting ♬ Witch Familiar (Classical) [Classic](143628) – dice

„Există anumite reguli în machiaj de care trebuie să ținem cont”

Ce produse de make-up sunt esențiale pentru un machiaj de zi? Ce culori de farduri și ce tehnici recomanzi pentru un look rapid?

Sincer, depinde de persoană, sunt anumite fete care, de exemplu, nu au în rutina lor de machiaj de zi cu zi fondul de ten, sau mascara etc. Deci în afară de tehnica menționată mai devreme nu pot recomanda ceva, aici ține de gusturile fiecăreia.

Ce greșeli ar trebui să evităm în machiajul de zi cu zi? Dă-ne exemplu de câteva produse și culori care nu sunt recomandate pentru un astfel de make-up.

Probabil fondul de ten cu acoperire extrem de mare dacă nu este cazul (aici nu vorbim despre tenul cu probleme). Dar consider că dacă nu ai foarte mari “probleme” poți folosi ceva mult mai lejer.

Citește și: Cum punem în evidență buzele subțiri. Claudia Preduca, make-up artist: „Rujul nu ar trebui să depășească niciodată conturul buzelor” SPECIAL

Ce culoare de ruj se poate regăsi cu ușurință în machiajul de zi cu zi și ce nuanță nu ai recoamnda să fie folosită la un machiaj de zi?

O nuanță nude, bineînțeles, dar cum am spus sunt și unele persoane mai excentrice, și sincer nu mi se pare greșit să porți un ruj roșu, spre exemplu, ziua. Consider că aceste probleme existau acum muuuulți ani, acum fiind în 2023, cred că lumea este mult mai open la arta machiajului și nu mai respectă aceste “reguli” care mie sincer nu mi se mai par de actualitate.

Evident, există anumite reguli în machiaj de care trebuie să ținem cont, spre exemplu: mereu aplicăm produsele cremoase prima dată, apoi produsele tip pudră, însă chiar și aici există excepții. Eu consider că poți purta absolut orice tip de machiaj culoare, la orice oră din zi atât timp cât se potrivește cu personalitatea ta sau te face să te simți bine.

Citește și: Machiajul de mireasă în 2023, ce tendințe abordăm. Claudia Preduca, make-up artist: „Miresele își doresc un machiaj cât mai natural” SPECIAL

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *