Trupul neînsuflețit al unui copil, găsit într-o cușcă de câine. Tatăl îl ascunsese ca să încaseze alocația

Declarația șocantă pe care a făcut-o tatăl băiatului
Trupul neînsuflețit al unui copil, găsit într-o cușcă de câine. Tatăl îl ascunsese ca să încaseze alocația

Un copil de 14 ani din Sighetu Marmației a fost găsit mort într-o cușcă de câine, în curtea tatălui său. Bărbatul e suspectat că ar fi ascuns moartea micuțului pentru a putea încasa în continuare indemnizația de handicap de pe urma băiețelului.

Trupul neînsuflețit al unui copil, găsit într-o cușcă de câine

Anchetatorii au descoperit detalii șocante imediat după ce au găsit trupul copilului. Tatăl acestuia este suspectat că l-ar fi pus acolo, într-un sac, fără să anunțe pe nimeni, pentru a putea încasa în continuare indemnizația de handicap.

Grozăvia a ieșit la iveală după ce un vecin a observat absența copilului de 14 ani. I-a cerut socoteală tatălui său, însă acesta a refuzat să spună ceva. Vecinul respectiv a sunat la 112, iar polițiștii ajunși la fața locului au găsit trupul copilului în cușca câinelui.

„Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd. Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut. I-am spus că îl denunț la Poliție. Așa am și făcut. Am sunat la Poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort”, a spus vecinul familiei, potrivit viva.ro.

Trupul neînsuflețit al unui copil, găsit într-o cușcă de câine

“Eu nu cred că l-a omorât”

Vecinul susține că nu crede că ar fi vorba de o crimă. Copilul ar fi murit, iar bărbatul s-ar fi speriat și nu a știut cum să reacționeze. Mama băiețelului a murit, iar bărbatul locuiește cu o altă femeie. Amândoi au fost duși la audieri.

“Eu nu cred că l-a omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat. Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor”, a mai declarat vecinul.

Fratele băiatului mort, în stare de șoc

Fratele băiatului de 14 ani, găsit mort într-o cușcă de câine, a suferit un șoc în momentul în care a aflat ce s-a întâmplat și i s-a făcut rău. Acesta a fost dus la spital. În fața anchetatorilor, tatăl băieților a spus că a procedat așa deoarece nu avea bani de înmormântare și că băiatul ar fi muri în urmă cu câteva zile. Potrivit anchetei, după examinare s-a stabilit că băiatul murise cu cel puțin o lună în urmă.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost dus la morgă pentru a fi efectuată necropsia și pentru a se afla cauza decesului.

Ce spun anchetatorii în cazul copilului mort găsit într-o cușcă de câine

Polițiștii au transmis că luni seară, după ce a fost descoperit cadavrul băiatului, tatăl lui, bărbatul de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Acesta va fi supus unei expertize psihiatrice.

„Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă  a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

7 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.