Ultimele imagini cu tânăra mamă din Timișoara. Fusese internată la psihiatrie: “Simptome maniacale și simptome delirante”

Iulia, nervoasă în timp ce vorbește la telefon. La scurt timp după apel a urcat pe blocul cu 10 etaje
Ultimele imagini cu tânăra mamă din Timișoara. Fusese internată la psihiatrie: “Simptome maniacale și simptome delirante”

Au apărut ultimele imagini cu Iulia, tânăra mamă din Timișoara care s-a sinucis cu cei doi copii ai săi, o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani. Ultimele clipe din viața celor trei au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

De asemenea, s-a aflat și faptul că Iulia fusese internată recent la o clinică de psihiatrie.

Ultimele imagini cu Iulia și cei doi copii! Ce au făcut înainte de sinucidere

Iulia și cei doi copii au ajuns în fața blocului de pe care urma să se întâmple tragedia în jurul orei 9:06 dimineața. Nu s-au dus direct în bloc. Mai întâi Iulia a vorbit la telefon. Ulterior i-a luat pe cei mici și au mers în parcul de lângă bloc. După alte aproximativ 10 minute se întorc la mașină, dar coboară la scurt timp și intră în bloc. La ora 9:54 o ambulanță SMURD ajunge la fața locului, după ce locatarii blocului au sunat la 112 să anunțe tragedia.

Potrivit Antena3, Iulia părea nervoasă în momentul în care a coborât din mașină alături de cei doi copii, în urma apelului telefonic.

Ultimele imagini cu tânăra mamă din Timișoara
Ultimele imagini cu tânăra mamă din Timișoara

Iulia, tânăra mamă care s-a sinucis, internată la psihiatrie

Ar fi fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timișoara, unde a stat două zile, și ar fi fost externată pe 28 aprilie, ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soț. Diagnosticul pus de medici la externare a fost, potrivit aceleiași surse, ușoară depresie cu simptome maniacale și simptome delirante.

Anchetă în plină desfășurare

Anchetatorii încearcă să afle acum dacă apelul de dinainte să se sinucidă a contribuit la decizia Iuliei. Se pare că tânăra a închis telefonul înainte de a urca pe blocul de zece etaje și până astăzi nu a putut fi deschis de către anchetatori.

La audieri au fost atât fostul iubit și fostul soț, cât și alți membri din familia Iuliei Billi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
6.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *