Tudor Chirilă a făcut publică imaginea. Cum le-a surprins pe Theo Rose și Irina Rimes, în prima zi de filmări la Vocea României

Imagini cu Theo Rose și Irina Rimes la filmările pentru Vocea României
Tudor Chirilă a făcut publică imaginea. Cum le-a surprins pe Theo Rose și Irina Rimes, în prima zi de filmări la Vocea României

Veste extraordinară pentru fanii Vocea României! Au început filmările pentru cel mai nou sezon al emisiunii de la Pro TV, astfel că jurații au revenit pe scaune și sunt pregătiți să asculte vocile care vor urca rând pe rând pe scenă. Unul dintre cei mai vechi antrenori, Tudor Chirilă, a făcut publică o imagine din platoul show-ului. Iată cum le-a surprins pe colegele sale, Theo Rose și Irina Rimes.

S-a dat start filmărilor de la Vocea României. Tudor Chirilă le-a fotografiat pe Theo Rose și Irina Rimes

Acesta este anunțul pe care-l așteptau toți fanii Vocea României! Au început filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al celebrei emisiuni de la Pro TV, iar, din toamnă, telespectatorii vor avea posibilitatea, din nou, să asculte voci incredibille și să își urmărească jurații preferați pe micile ecrane.

Anul acesta, Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă vor lua loc la masa juriului și vor asculta rând pe rând concurenții care vor da tot ce au mai bun ca să întoarcă scaunele antrenorilor.

Totuși, mai sunt câteva săptămâni bune până când emisiunea va rula pe micile ecrane, însă până atunci, Tudor Chirilă le face așteptarea mai ușoară fanilor show-ului.

De curând, artistul le-a surprins în fotografii pe cele două colege ale sale, Theo Rose și Irina Rimes. Iată mai jos imaginile superbe cu cele două cântărețe.

Citește și Andreea Raicu a reacționat imediat, după ce s-a spus că a fost agresată de Tudor Chirilă. Vedeta nu a lăsat loc de interpretări!

Irina Rimes si Theo Rose
Irina Rimes si Theo Rose

”Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți”

Theo Rose a vorbit, recent, despre revenirea în noul sezon al emisiunii ”Vocea României”, dar și despre suprizele care-i așteaptă pe telespectatori. După ce Denis Roabeș de la The Motans s-a retras din show, cântăreața va face echipă cu bunul său prieten, Horia Brenciu, în emisiunea de la Pro TV.

”Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mamică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu.

Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect.

Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a declarat solista.

Citește și Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Așa arată socrii lui Theo Rose!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *