Tudor Mihăiță, antrenor BJJ și MMA, șocat de vestea morții fostului campion mondial Leandro Lo: “Era un om tot timpul vesel, pus pe glume” EXCLUSIV

Leandro Lo, de 8 ori Campion Mondial la Jiu-Jitsu, a fost ucis, pe 7 august, într-un local din Sao Paulo. Avea doar 33 de ani
Tudor Mihăiță, antrenor BJJ și MMA, șocat de vestea morții fostului campion mondial Leandro Lo: “Era un om tot timpul vesel, pus pe glume” EXCLUSIV

Moartea lui Leandro Lo, unul dintre cei mai mari campioni ai Braziliei de Jiu-Jitsu, a lăsat o industrie întreagă îndurerată. Sportivul a încetat din viață, pe 7 august. A fost împușcat în cap, în timp ce se afla într-un club de noapte din Sao Paulo.

Tudor Mihăiță, cunoscutul antrenor de Brazilian Jiu-Jitsu și MMA, a vorbit despre această tragedie, în exclusivitate pentru Ego.ro. El ne-a dezvăluit cum era Leandro Lo în viața de zi cu zi.

Tragedia a avut loc într-un club de noapte, în urma unei altercații

Leandro Lo a câștigat Campionatele Mondiale de 8 ori, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și mari campioni de Jiu-Jitsu. Marele sportiv se afla într-un club de noapte în momentul în care a fost împușcat în cap de un polițist, cu care avusese o altercație. Tragedia a lăsat îndurerată întreaga comunitate de Brazilian Jiu-Jitsu din lume, sportivul dându-și ultima suflare printr-un act de violență.

Un prieten de-ai sportivului, care se afla cu Leandro în momentul respectiv, după cum relatează BBC, a povestit că un bărbat singur s-a apropiat de masa lor, luând o sticlă și începând să facă gesturi amenințătoare. Leandro Lo l-a imobilizat pe bărbat pentru a-l calma. Totuși, după ce l-a lăsat să plece, acesta l-ar fi împușcat în cap pe campion. Un avocat de-al campionului a confirmat că Leandro Lo, clientul său, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce a fost declarat în moarte cerebrală, după ce a fost împușcat, potrivit unui raport făcut de MMA Fighting, citat de Fox Sports.

Tudor Mihăiță, antrenor BJJ și MMA, șocat de vestea morții fostului campion mondial Leandro Lo
Tudor Mihăiță, antrenor BJJ și MMA, șocat de vestea morții fostului campion mondial Leandro Lo

Tudor Mihăiță: “Moartea lui Leandro Lo este cea mai mare tragedie din istoria Brazilian Jiu-Jitsu”

Tudor Mihăiță, antrenor de Brazilian Jiu Jitsu și MMA, a vorbit despre tragedie. Acesta a punctat că sportivul era un om vesel, mereu pus pe glume și dornic să se bucure de orice clipă pe care o trăiește:

“Moartea lui Leandro Lo este cea mai mare tragedie din istoria Brazilian Jiu-Jitsu. Sportivul era de 8 ori Campion Mondial, dar, mai presus de asta, un om tot timpul vesel, pus pe glume și căruia îi plăcea să se bucure de fiecare clipa trăită. Evenimentul a lăsat îndurerată întreaga comunitate de Brazilian Jiu-Jitsu din lume, mai ales că a venit printr-un act de violență.”, ne-a declarat, în exclusivitate, Tudor Mihăiță.

Tudor Mihăiță s-a născut pe 15 februarie 1977 și în anul 2003 a introdus Brazilian Jiu-Jitsu în România. Acesta a pus bazele clubului Absoluto în 2004 și a organizat primele competiții de BJJ din țară în 2007, continând cu acest drum până în zilele noastre. Acesta a devenit antrenor al lotului national de Jiu-Jitsu, iar, în urma rezultatelor, el a primit titulatura de Antrenor Emerit de către MTS. El practică BJJ încă din 2003, iar centura neagră la acest sport a obținut-o în 2012.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.1 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *