Tunsoarea care face furori în 2022. Puține femei au curajul să o poarte

Anul acesta o nouă tunsoare revine în tendinţe. Este chic, îşi poate scoate în evidenţă trăsăturile, însă puţine femei ar avea curajul să o poarte.
Tunsoarea care face furori în 2022. Puține femei au curajul să o poarte

Tunsoarea care face furori în 2022 este una care s-a purtat foarte mult şi în anii trecuţi. Nu este o noutate, însă majoritatea femeilor adoptă în general o coafură simplă, care să nu le dea prea mari bătăi de cap cu aranjatul.

Toată lumea fashion a acceptat că tunsoarea care face furori în 2022 este bobul. Este cea mai tare tendință în ce privește frizura, în acest moment.

Este universală și extrem de versatilă, ceea ce înseamnă că se potrivește de minune pe chipul oricărei femei, indiferent de vârstă, statut sau formă a feței. Poate fi asociată cu orice ținută și e potrivită indiferent de context. În plus, alături de pixie, bobul este una dintre acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei, potrivit vogue.com.

De câțiva ani, cererea pentru această tunsoare a crescut mereu, iar cine o poartă dă mereu impresia unei persoane relaxate și cool.

Tunsoarea care face furori în 2022 este versatilă, potrivită la orice vârstă

Având la bază această adevărată obsesie pentru acest tip de tunsoare, nu e de mirare că hairstyliștii au început să inventeze noi variante și moduri de a purta această frizură. Bob inversat, ascuțit sau în straturi, pentru față rotundă, asimetric sau boc carre scurt și nelipsitul bob clasic. Toate sunt variante ale aceleiași tunsori, menite să fie adaptată la orice vârstă sau formă a feței.

Bobul cu breton este una dintre cele mai îndrăznețe variante și nu orice femeie va îndrăzni să o poarte. Bretonul îți poate modifica fizionomia feței, în funcție de dimensiunea sa. Dar are capacitatea de a-ți schimba întregul look.

Tunsoarea bob este una versatilă, se poate aranja în numeroase feluri şi, de asemenea, este potrivită pentru orice formă a feţei şi a tipului de păr. Indiferent de model sau variantă, bobul rămâne una dintre tunsorile clasice, mereu la modă, mereu elegantă.

Tunsoarea bob, foarte uşor de aranjat

Diversele variante ale tunsorii pot să accentueze ochii sau să creeze iluzia optică de alungire a feței rotunde. De asemenea, poate ascunde imperfecțiunile tenului, pentru că poate acoperi parţial chipul.

De departe însă cel mai mare avantaj al acestei tunsori este ușurința cu care poate fi aranjată. Nu ai nevoie decât de un uscător, o perie rotundă și puțină spumă de păr. Pentru că nu este lung, părul se va usca și va fi aranjat în foarte scurt timp.

Deși are o mulțime de variante, specialiștii atrag atenția asupra tăieturii drepte a părului. Ei spun că este mai bine să optezi pentru o ușoară filare a părului.

Pentru femeile și mai îndrăznețe, hairstyliștii propun ceva şi mai extravagant, o parte a scalpului să fie rasă în diferite forme.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
8.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *