Tunsoarea care întinerește. Cum reușesc unele vedete să arate mai tinere decât sunt. Acest stil face furori

Tot mai multe vedete optează pentru această tunsoare
Tunsoarea care întinerește. Cum reușesc unele vedete să arate mai tinere decât sunt. Acest stil face furori

Jennifer Garner ne-a dat o lecție importantă de modă, purtând cea mai bună tunsoare bob blayage anti-îmbătrânire, care te face să arăți cu până la 20 de ani mai tânără. Vestea bună este că look-ul ei ne amintește că în 2023 este în regulă să ne asumăm riscuri cu părul nostru.

Tunsori scurte pentru femei. Jennifer Garner poartă un bob balayage

Prin intermediul contului ei de Instagram, frumoasa actriță a modelat una dintre cele mai îndrăznețe propuneri cu care a fost văzută vreodată. De data aceasta, ea a ales o tunsoare dreaptă, lungă până la maxilar, însă ceea ce surprinde cel mai mult a fost gradientul de roz care i-a adăugat căldură pe față.

Recomandarea specialiștilor este să îndrăznești să recreezi propunerea ei în următoarele săptămâni, pentru că această idee emană un vibe androgin care îți va da instantaneu un stil fresh. Partea cea mai bună este că noul look futurist al lui Jennifer Garner ne amintește că 50 este noul 30, scrie panoramaweb.com.

Vezi și – Tunsoarea care te face să arăți ca un supermodel. Va face furori în 2023, trendul adoptat de vedete

Ce este o tunsoare bob?

Bob-ul este o tunsoare scurtă, dreaptă, care se așează sub linia maxilarului sau cel puțin deasupra umerilor. Este ușor de coafat și de întreținut (ceea ce a făcut-o una dintre favoritele guru-urilor noastre de modă). De asemenea se potrivește tuturor tipurilor de față.

Așa că acum știi, încearcă cea mai bună tunsoare bob balayage anti-îmbătrânire pentru a arăta cu 20 de ani mai tânără, în stilul celebrei Jennifer Garner.

Actrița Zendaya a optat și ea pentru tunsoarea bob

Actrița Zendaya a apărut pe covorul roșu cu o tunsoare bob. Diva a renunțat la părul lung în favoarea unui bob elegant.

Tunsorile cub cut și box bob, și ele sunt la modă în prezent. Cub cut oferă textură părului și îl ajută să aibă mai mult volum în mod natural. Potrivit stiliștilor, tunsoarea cub cut este o combinație între tunsoarea bob și cea wolf cut. Este o tunsoare versatilă care se potrivește indiferent de trăsăturile feței. Forma dintre wolf și cub este asemănătoare, diferă doar puțin lungimea părului.

Box bob oferă mai multă luminozitate chipului.Hailey Bieber a fost prima celebritate care a optat pentru o astfel de tunsoare. Încadrează fața perfect și întinerește vizibil orice femeie care o poartă.

Citește și – Ce e bine să faci împotriva căderii părului. Metoda simplă și eficientă pe care o poți încerca chiar la tine acasă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *