Tunsoarea care te întinerește cu 10 de ani. Este frumoasă și ușor de întreținut, stilul face furori

Îți va da acea notă de rebeliune a unei femei de 40 de ani
Tunsoarea care te întinerește cu 10 de ani. Este frumoasă și ușor de întreținut, stilul face furori

Când vorbim despre o femeie de 40 de ani, ne referim la o femeie ocupată, independentă, sigură pe sine, care nu mai trebuie să aibă grijă de aparențe sau să se îngrijoreze atât de mult de ce va spune lumea. Așa că probabil preferi un stil mai casual, care să te facă să arăți perfect fără a fi nevoită să investești mai mult de câteva minute în îngrijirea personală, nu-i așa?

Tunsoarea care te întinerește cu 10 de ani

Cu siguranță, look-ul pe care îl cauți necesită o tunsoare care să se potrivească perfect cu tine și cu stilul tău de viață, așa că ceea ce cauți nu mai este tunsoarea bob clasică, ci tunsoarea bob carré, care nu numai că îți va oferi acel look de rockstar care ai devenit deja, dar te va face să arăți cu până la 10 ani mai tânără.

Această tunsoare se identifică pur și simplu cu tine, pentru că îți va da acea notă de rebeliune a unei femei de 40 de ani care scapă în sfârșit de toate stereotipurile, dar care rămâne în control perfect al vieții și al deciziilor sale. Te identifici cu ea? Tunsoarea bob carré îți oferă un stil lipsit de griji pe care îl poți controla cu doar cinci minute în fiecare dimineață.

Cum se poartă tunsoarea bob carré? Tunsoarea care te întinerește cu 10 de ani

Această tunsoare bob în stil parizian, care face furori în Europa, îți va da acel aer lipsit de griji al tinereții, păstrând în același timp latura sofisticată a unei femei de 40 de ani. De asemenea, te va ajuta să îți subțiezi fața și să ascunzi acele mici semne de cădere pe care le-ai observat în conturul feței. Îndrăznești să o încerci?

Tunsoarea este până la maxilar sau până la umeri, cel mult. Este una dintre cele mai tradiționale versiuni ale bobului clasic, dar mult mai simetrică și de formă pătrată. Există mai multe alternative pentru a o purta:

Cu sau fără franjuri

Bob carré cu franjuri îți va oferi cu siguranță un look mult mai romantic și mai tineresc pe care îl poți încerca dacă vrei să treci drept o femeie de 30 și ceva de ani.

Tunsoare bob
Tunsoarea care te întinerește cu 10 de ani

Vârfuri sfărâmicioase

Aceasta este varianta noastră preferată de bob carré, deoarece vârfurile sfărâmicioase îți vor da un aspect mult mai tineresc și mai rockstar, deoarece adaugă mult volum părului tău.

Tunsoare bob

Acum că știi, profită de sfârșitul de an pentru a îndrăzni să faci o schimbare de look și intră în tendința tunsorii bob care se potrivește aproape tuturor fețelor. De asemenea, încearcă să îți asortezi noua tunsoare cu o nuanță caramel sau cu oricare dintre tonurile de culoare a părului care vor fi în tendințe în 2023.

8.1 813 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.