Tunsoarea care te va face să arăți cu 20 ani mai tânără. Vei atrage toate privirile cu acest stil

Multe vedete apelează la acest look pentru a arăta mai tinere

Scris de: Daoud Andra

22 Feb. 2023

Tunsoarea care te va face să arăți cu 20 ani mai tânără. Vei atrage toate privirile cu acest stil

Fiecare femeie are o anumită tunsoare care o avantajează cel mai bine și cu care s-a obișnuit. O tunsoare și o culoare de păr alese inspirat ne pot ajuta să arătăm cu câțiva ani mai tinere, însă este valabil și invers: o alegere neinspirată te poate îmbătrâni fără să îți dai seama. Iată care este tunsoarea care te va face să arăți cu 20 de ani mai tânără instantaneu! Se potrivește foarte multor femei.

Aceasta este tunsoarea care te va face să arăți cu 20 ani mai tânără

După ce trec de vârsta de 40 de ani, multe femei aleg să se tundă scurt, din diverse motive. Fie că optează pentru părul scurt pentru că este mai ușor de îngrijit sau pentru că se confruntă cu căderea părului, nu pe toate le avantajează aceste tunsori. Stiliștii sunt de părere că, după o anumită vârstă, femeile ar trebui să opteze pentru părul mai lung și pentru tunsori care să li se potrivească, dacă vor să arate mai tinere.

Citește și: Adelina Pestrițu are un nou look. Ce tunsoare și-a făcut, la 3 ani de la ultima schimbare: „I-am dat un aspect fresh și natural” FOTO

Una dintre tunsorile care pun cel mai bine în valoare trăsăturile și te întineresc este cea până la umeri. Părul ar trebui să fie ușor filat în partea din față și să încadreze armonios chipul. Dacă ești adepta părului mai lung, poți opta pentru o tunsoare asemănătoare, dar cu părul până la jumătatea spatelui.

O astfel de tunsoare, împreună cu o culoare care ți se potrivește, reprezintă o combinație care poate șterge chiar și 20 de ani de pe chip. Specialiștii sunt de părere că vârsta nu ar trebui să se reflecte în alegerile pe care le facem și că ar trebui să îndrăznim mai mult chiar și după 40 sau 50 de ani, atât în ceea ce privește coafura, cât și în ceea ce privește vestimentația. Vedetele de peste Ocean pot inspira pe oricine în acest sens, iar alegerile lor stilistice pot fi copiate de femei din întreaga lume.

Citește și: Tunsoarea care te face să arăți ca un supermodel. Va face furori în 2023, trendul adoptat de vedete

Tunsoarea care te va face să arăți cu 20 ani mai tânără
Părul lung te ajută să atăți mai tânără

Ce tunsoare să alegi dacă preferi părul mai scurt

Dacă nu ești adepta părului lung, dar vrei să optezi pentru o tunsoare la modă în 2023 și care să te întinerească, alege un bob. Această tunsoare clasică încadrează foarte bine fața și pune în valoare trăsăturile. Are avantajul că se potrivește multor femei, iar dacă alegi și o vopsea potrivită, efectul de întinerire este garantat.

Citește și: Tunsoarea care va face furori în 2023. E la modă anul acesta. Vei atrage toate privirile cu acest look fabulos

În materie de culoare, în 2023 se poartă balayage-ul. Numeroase vedete, atât din România cât și din străinătate, au optat pentru o tunsoare bob, cu părul vopsit șaten la rădăcină și blond pe lungime. Zendaya, Chiara Ferragni, Adela Popescu, Andreea Ibacka sunt doar câteva staruri de la care te poți inspira.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
5.6 140 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *