Tunsori care te întineresc. Sunt ideale pentru femeile trecute de 40 ani

Dacă îți dorești o schimbare de look, aceste tunsori te pot face să arăți mai tânără

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2022

Tunsoarea pe care o alegi poate adăuga sau, dimpotrivă, poate scădea câțiva ani la vârsta pe care o afișezi. O tunsoare care te avantajează și o culoare de păr potrivită te pot face să arăți mult mai tânără decât ești. Dacă ai trecut de pragul de 40 de ani și te gândești la o schimbare de look, poți opta pentru una dintre aceste tunsori care te întineresc.

Tunsori care te întineresc și sunt ușor de întreținut

Atunci când vine vorba despre păr, nu este important doar să fie îngrijit și vopsit periodic, ci și să fie tuns într-un fel care să te avantajeze. O tunsoare care se potrivește cu trăsăturile tale și cu tipul de păr te poate face să arăți mult mai tânără. Atunci când decizi să faci o schimbare de look, te poți consulta cu hair-stylistul tău, dar te poți inspira și de la vedetele tale preferate. După ce ți-ai găsit tunsoarea perfectă, nu mai rămâne decât să alegi o coafură ușor de realizat, care să te avantajeze indiferent de ocazie. Iată câteva tunsori care te întineresc!

Pixie cut

Dacă ești adepta părului scurt, o tunsoare pixie este ideală pentru tine. Părul poate fi aranjat foarte ușor, cu sau fără produse de styling, iar trăsăturile îți vor fi puse în valoare foarte bine. Te poți inspira de la vedete internaționale precum Anne Hathaway, care a purtat mult timp această tunsoare.

Citește și: Tunsoarea care te întinerește cu 10 de ani. Este frumoasă și ușor de întreținut, stilul face furori

Bob scurt, asimetric

Dacă tunsoarea bob clasică are nevoie de grijă și atenție pentru a arăta întotdeauna perfect, un bob mai scurt, asimetric, poate fi mai ușor de purtat. În plus, poți opta pentru un breton făcut din șuvițe asimetrice, astfel încât să nu atragi atenția asupra ridurilor de expresie și a imperfecțiunilor.

Tunsoarea carre

Pentru adeptele lungimii medii de păr, tunsoarea care încadrează fața este ideală. Acest look este unul care nu se va demoda niciodată, ușor de întreținut și de aranjat. Poți opta și pentru un breton de tip curtain bangs, care te întinerește și te ajută în fiecare zi să arăți fresh.

Tunsori care te intineresc 6
Tunsoarea carre este potrivită la orice vârstă

Tunsori pentru părul lung

Dacă îți place să porți părul lung, indiferent de vârstă, ai la dispoziție câteva opțiuni pentru a-l tunde și coafa. Poți opta pentru o tunsoare dreaptă, în scări, filat etc în funcție de preferințe și de tipul firului de păr. Pentru un look chic, îți poți face un breton mai lung, asimetric, care să scoată look-ul din anonimat.

Părul mediu sau lung poate fi coafat în multe feluri, de la bucle până la cocuri, coadă de cal și împletituri. Un tip de coafură care te întinerește și te avantajează indiferent de ocazie este coada de cal. Pentru un look mai sofisticat, optează pentru un coc de tip balerină, la ceafă, foarte ușor de realizat și la îndemână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
7.7 90 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *