Cele mai frumoase tunsori pentru femeile care au peste 60 de ani. 3 coafuri care întineresc FOTO

Te fac să arăți cu 10 ani mai tânără

Scris de: Daoud Andra

31 Mar. 2024

Pe măsură ce înaintează în vârstă, unele femei tind să acorde mai puțină importanță aspectului fizic, în special coafurii. Chiar dacă ai trecut de pragul de 60 de ani, părul nu trebuie să fie doar ușor de îngrijit, ci și să îți pună în valoare trăsăturile. Iată care sunt cele mai frumoase tunsori pentru femeile trecute de prima tinerețe!

Ai peste 60 de ani? Iată care sunt cele mai frumoase tunsori pentru tine

Multe femei au tendința să se tundă din ce în ce mai scurt, pe măsură ce înaintează în vârstă. Este adevărat că părul scurt este ușor de întreținut și de aranjat, însă nu avantajează pe oricine. În funcție de tipul firului de păr și de trăsăturile feței, poți opta pentru alte tipuri de tunsori care să te facă să te simți bine în pielea ta și chiar să arăți cu 10-15 ani mai tânără. Iată care sunt cele mai inspirate alegeri!

Vezi și: 5 coafuri la modă în 2024 pentru toate tipurile de breton. Cum să îți aranjezi părul drept sau creț

Tunsoare bob

Bobul este o tunsoare clasică, ce nu se va demoda niciodată. Este foarte versatilă și se potrivește femeilor de toate vârstele, de la adolescente și până la doamne trecute de prima tinerețe. În funcție de preferințe și de trăsături, poți opta pentru un bob clasic, unul drept sau un bob stratificat, dacă ai un păr bogat. Această tunsoare, combinată cu o culoare de vopsea care ți se potrivește, poate crea un efect wow. Alege culori calde, precum șaten deschis, tonuri arămii sau nuanțe de miere, pentru a crea un look armonios.

Tunsoarea bob este una dintre cele mai versatile

Tunsoare pixie

Dacă preferi părul scurt, ușor de aranjat, poți opta pentru o tunsoare pixie. Ai nevoie doar de câteva minute pentru a face părul să arate bine în orice situație și nu este nevoie aproape niciodată să îl coafezi. În plus, dacă vrei un look natural, poți să nu îl vopsești deloc și să îl lași alb sau cu tonuri de gri. Pentru a-i da volum, folosește un fixativ cu putere medie de fixare.

Vezi și: Tunsori pentru 2024. Cele mai cool coafuri care vor domina anul, îți “șterg” cel puțin 10 ani de pe chip

Tunsoarea asimetrică

Dacă vrei un look atipic și firul de păr permite, poți opta pentru o tunsoare asimetrică, scurtă sau medie. Aceasta oferă un aspect cool look-ului final, iar dacă o combini cu o culoare care să ți se potrivească, efectul este garantat. Atunci când te vopsești, ține cont de faptul că nuanțele închise precum brunet, negru albăstrui, violet sau șaten închis înăspresc trăsăturile și te pot face să arăți cu câțiva ani mai în vârstă. Așadar, dacă nu vrei să atragi atenția asupra ridurilor și imperfecțiunilor, evită culorile de păr închise.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *