Tunsori pentru 2024. Cele mai cool coafuri care vor domina anul, îți “șterg” cel puțin 10 ani de pe chip

Vei întoarce toate privirile!

Nu mai este niciun secret că la început de an, noi femeile simțim nevoia de o schimbare de look. Din fericire, există zeci de coafuri pentru păr lung sau mediu. Însă, care dintre ele va domina anul? Ei bine, noi am aflat tunsorile anului 2024 care vor fi la mare căutare. Ele te vor face să arăți cu 10 ani mai tânără!

Tunsorile care vor fi la modă în 2024

În prima lună a noului an, întotdeauna simțim nevoia de o schimbare și, de obicei, alegem să ne tundem părul. Însă, ce va fi la modă în 2024? Ce să alegi dintre zecile de coafuri?

Ei bine, află, din rândurile de mai jos, ce coafuri să porți anul acesta. Nu numai că vei arăta minunat, dar vei părea și mai tânără cu minimum 10 ani!

  • Păr lung în straturi

Ai părul lung și nu știi cum să-l coafezi? Alege cu încredere tunsoarea stratificată. Aceasta este, fără doar și poate, cea mai frumoasă coafură pentru păr lung. Ea îți oferă șansă să jonglezi cu aspectul și textura, păstrând lungimea părului.

Este o tunsoare la modă, preferată de foarte multe vedete internaționale. Tunsoarea stratificată oferă volum părului și face ca șuvitele lungi să arate fabulos.

Te-ar mai putea interesa și Cum să-ți aranjezi părul la un interviu de angajare. 5 coafuri care te pun în valoare, vei face impresie bună!

  • Tunsoarea bob

Coafura bob continuă să fie una dintre preferatele femeilor de peste 40 de ani, datorită faptului că ia multă greutate de pe față și gât, adăugând dinamism și un efect de lifting instantaneu.

Cel mai bun lucru este că anul acesta vine în mai multe versiuni, de la cea dreaptă și structurată, până la versiunea relaxată, în straturi, cea pe care au ales-o mai multe celebrități de la Critics Choice Awards.

  • Bucle naturale

Dacă ai bucle, acesta este anul tău. Lasă-ți părul natural să vorbească de la sine, aducând vitalitate, tinerețe și o notă de rebeliune adolescentină în look-ul tău.

Chiar mai bine dacă îl lași la o lungime medie cu franjuri pentru un look cool fără efort.

Te-ar mai putea interesa și 4 coafuri pentru părul ondulat care vor face furori. Sunt ușor de realizat și vor atrage toate privirile!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *