5 coafuri la modă în 2024 pentru toate tipurile de breton. Cum să îți aranjezi părul drept sau creț

Iată ce coafură să încerci!

Vrei să-ți schimbi look-ul? Ei bine, dacă da, o idee ar fi să-ți faci breton. El îți poate reîmprospăta întreaga înfățișare, însă are nevoie de o îngrijire mai atentă. Bretonul reprezintă o opțiune perfectă pentru femeile active, cochete, care au grijă de ele. Află, din rândurile de mai jos, cum să-ți aranjezi părul ulterior, după ce ai făcut schimbarea.

5 coafuri cu breton pe care să le încerci în 2024

1. Coadă de cal înaltă cu franjuri

Această coafură arată foarte bine și îți poate schimba look-ul imediat, fără a folosi cine știe ce accesorii sofisticate. Trebuie doar să îți faci o coadă de cal înaltă și să lași franjurii să cadă peste frunte.

Coada de cal înaltă cu franjuri este perfectă, mai ales dacă vrei să-ți evidențiezi trăsăturile sau machiajul, deoarece franjurii îți încadrează look-ul și îi conferă o notă de personalitate.

2. Împletitură laterală cu franjuri

O coafură foarte romantică și feminină cu franjuri este împletitura laterală. Este ușor de făcut și îți oferă un look foarte drăguț și frumos. Trebuie să pui o parte din părul tău pe o parte a capului și să îl împletești de la linia părului până la vârfuri.

Apoi, fixează împletitura cu un ac de prindere și lasă restul părului liber. Poți face împletitura mai lată sau mai îngustă, în funcție de efectul pe care vrei să îl obții. De asemenea, poți da împletiturii un pic de volum, întinzând câteva șuvițe.

3. Coc înalt cu franjuri

Dorești o coafură elegantă? Ei bine, dacă da, atunci alege cocul înalt cu franjuri. Această coafură este perfectă pentru ocazii speciale, precum nunțile sau botezurile. Coafura arată foarte drăguț și se potrivește diferitelor forme de față, stiluri și tipuri de păr.

Ar trebui să alegi tipul de franjuri care ți se potrivește cel mai bine, fie că este drept, deschis sau despicat. Nu uita să-ți fixezi părul cu spray fixativ de intensitate medie!

4. Păr mediu cu franjuri

Coafura constă în a lăsa părul liber la nivelul umerilor și franjuri peste frunte. Adaugă mișcare părului cu valuri moi sau cu câteva vârfuri ieșite. Ai nevoie de o tunsoare bună, care să îți respecte forma feței și tipul de păr.

De asemenea, trebuie să folosești câteva produse pentru a hidrata și a proteja părul de căldură și de încrețiri. Franjurii pot fi purtați drepți sau pe lateral, în funcție de gustul tău.

Citește și Hairstylist-ul Adrian Perjovschi spune care sunt trendurile pentru 2024 în materie de nuntă. „Coafura trebuie să fie acel accesoriu care completează imaginea totală” VIDEO EXCLUSIV!

5. Pixie cu franjuri

Dacă îndrăznești să porți o tunsoare foarte scurtă, pixie cu franjuri este o opțiune foarte modernă și originală. Este o tunsoare care lasă ceafa și părțile laterale foarte scurte, iar partea de sus mai lungă. Bretonul este drept, măturat lateral sau despărțit, în funcție de gustul tău.

Este importantă o tunsoare bună, care să se potrivească formei feței și tipului tău de păr. Folosește câteva produse pentru a da textură și strălucire părului, cum ar fi un șampon, balsam, ser sau spumă.

Citește și Coafura care îți distruge părul și te îmbătrânește cu 10 ani. Ce tunsoare îți luminează fața!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *