Hairstylist-ul Adrian Perjovschi spune care sunt trendurile pentru 2024 în materie de nuntă. „Coafura trebuie să fie acel accesoriu care completează imaginea totală” VIDEO EXCLUSIV

”Tendința este de coafură cât mai naturală”

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi este recunoscut pentru transformările radicale de look, mai ales în rândul vedetelor, însă atunci când vine vorba de mirese, specialistul are cu totul și cu totul altă părere. Adrian Perjovschi a spus în exclusivitate pentru EGO.ro ce coafură de mireasă se poartă în 2024, dar mai ales de ce anume trebuie să țină cont o femeie atunci când se pregătește pentru un eveniment major în viața ei.

”Schimbările radicale de look nu se fac în buza evenimentului”

În fiecare an, Adrian Perjovschi vine în întâmpinarea mireselor și vorbește despre trendurile în hairstyling pentru coafurile mireselor. În 2024 nu se schimbă foarte multe lucruri, însă se mizează din ce în ce mai mult pe coafurile cât mai naturale și feminine.

”Avem interzis practic tunsul. Pentru trendurile de mireasă avem interzis tunsul, doar vârfurile așa un pic, ca părul să arate strălucitor, să fie îngrijit, să fie sănătos. Vorbim despre trendurile de mireasă 2024, curentul și tendința este de coafură cât mai naturală, fie că vorbim despre păr desfăcut sau păr prins, ne ducem pe bucle lăsate, fără volum exagerat, chiar observăm pe zona de tip Barbie, unde ne ducem pe wave-uri cu componentă timeless, adică acele waves tip retro sau ondulee, dar nu sunt exagerate, nu sunt încărcate de produs, sunt pur și simplu lăsate”, ne-a mărturisit specialistul, completând că și produsele de styling trebuie alese și folosite cu măsură.

”Observăm chiar multe șuvițe care încadrează foarte bine coafura, fața, fie că au textură creponată sau textură umedă pe wet look, dat cu ceară sau fie că este el prins”.

Citește și: Cele mai în vogă tunsori pentru femei. Cum să te tunzi în funcție de culoarea părului și forma feței

Trenduri mireasă 2024. Ce coafuri se poartă

Se poartă în continuare cocurile atunci când vorbim de coafura miresei, însă de această dată sunt accesorizate cu tot felul de flori, funde sau chiar bijuterii.

”Dacă optăm pentru cocuri, le avem pe acelea de tip nod, care nu au un volum exagerat sau mergem pe un tip de păr prins în zona elegantă, gen Kardashian style. Ca și tendințe putem alege accesoriile pentru păr, fie că este coafura accesorizată cu o împletitură, un accesoriu natural, fie că mergem pe un accesoriu de gen bijuterie sau funde confecționate de obicei din materialul rochiei sau alte inserții pe agrafe, pur și simplu introduse în coafură cu aceleași motive care se regăsesc și pe rochie.

Coafura trebuie să fie acel accesoriu care completează imaginea totală. Nu ne ducem într-o zonă exagerată, asta este foarte clar și tot ce trebuie să știe o femeie pentru a arăta superb în ziua nunții este că trebuie să fie feminină, glam, strălucitoare, în niciun caz într-o zonă de ridicol sau cu cine știe ce fel de construcție pe cap”, ne-a dezvăluit Adrian Perjovschi.

Cel mai important lucru, chiar și atunci când se alege o coafură, este imaginea de ansamblu a înregului eveniment, de la locație, până la rochia de mireasă. Totul trebuie să facă parte din aceeași poveste și trebuie să aibă o continuitate.

”Putem opta și pentru flori naturale, chiar am pregătit mirese cu flori naturale. Florile țin, nu se ofilesc, chiar țin în păr 24 de ore. Contează foarte mult ce fel de flori alegem. Dar putem opta și pentru acele flori artificiale, dacă sunt confecționate din materiale frumoase și mai ales aceste inserții de flori în coafură trebuie să se potrivească foarte bine și cu locația unde se va petrece evenimentul, dar mai ales cu rochia finală, cu imaginea totală”.

Adrian Perjovschi nu recomandă construcțiile exagerate de cocuri

Specialistă punctează faptul că deși tendințele în coafura miresei pe 2024 mizează pe cât mai mult natural, se păstrează în continuare extensiile de păr, însă cu măsură și folosite astfel încât să nu se observe nicio diferență.

”Păstrăm și anul acesta extensiile de păr pentru că le putem purta fără să se vadă. Le purtăm și le folosim exact acolo unde avem nevoie. Dacă avem nevoie de volum, de lungime, de adaos de păr prins pentru coafură sau pentru coc se pot folosi. De asemenea mai putem folosi bureți, dar important este să nu se vadă că avem extensii, să nu se vadă că avem bureți, să nu se vadă că avem nimic introdus sau ceva băgat pe acolo, să fie totul foarte bine ascuns, mascat, să pară cât se poate de natural”, a mai completat specialistul.

Citește și: Tunsori care vor face furori în 2024. Hairstylistul Adrian Perjovschi anunță principalele 4 trenduri

Un mare sfat pe care îl dă de fiecare dată, cu atât mai mult când vine vorba de un eveniment major din viața unei femei, este acela de a nu intra în transformări spectaculoase înainte de ziua cea mare.

”Am spus tot timpul treaba asta și o susțin în continuare. Înainte de orice eveniment major și important, fie că este vorba de botez, de nuntă, de nu știu ce absolvire sau orice altceva, schimbările radicale de look nu se fac în buza evenimentului pentru că riști să nu te obișnuiești, să nu te simți bine, să nu ți se potrivească foarte tare și atunci starea de spirit nu va mai fi la fel”, a mai completat hair stylistul.

Adrian Perjovschi încurajează miresele să ia o  echipă de specialiști pe perioada evenimentului

Dat fiind faptul că în 2024 nunțile țin cam tot weekend-ul, Adrian Perjovschi recomandă ca mireasa să aibă alături de ea o echipă de specialiști pentru a-i retușa sau chiar pentru a-i face o coafură nouă de la o zi la alta.

”Dacă tot alegem un eveniment lungit pe trei zile și trei nopți, înseamă că există buget și pentru echipa de hair și make-up care să însoțească mireasa și care să pregătească un look pentru fiecare zi sau să reîmprospăteze coafura și machiajul. Așa că se ia treptat. Pentru petrecerea burlăcițelor se face o coafură lejeră, pentru ziua nunții ceva mai spectaculos, iar apoi se reîmprospătează pentru ciorba de potroace, că așa ne ducem pe trei zile. Într-adevăr, fița maximă este să ai echipa după tine, chiar și pe perioada nunții”, a mai completat Adrian Perjovschi pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat cu net. Sigur NU o recunoști
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *