Tunsori care vor face furori în 2024. Hairstylistul Adrian Perjovschi anunță principalele 4 trenduri

Iată cum trebuie să te tunzi.

Adrian Perjovschi, un renumit hairstylist și specialist în transformări radicale de look, este cel care dezvăluie primele tendințe globale în industria frumuseții pentru anul următor. Cu toții știm că podoaba capilară reprezintă unul dintre semnele de frumusețe și ne poate schimba în totalitate look-ul, așa că iată ce tunsori vor face furori în 2024.

Pentru ce schimbări de look poți opta. Tunsori care vor face furori în 2024

Adrian Perjovschi a pregătit 7 modele pentru a exemplifica cele 6 tunsori-vedetă, în cadrul paletelor de culori dictate de tendințele pentru anul 2024. Totodată, tunsorile pentru femei trebuie să fie nu doar frumoase, ci și ușor de stilizat și de întreținut pentru a oferi un aspect impecabil.

Tunsori care vor face furori în 2024
Hairstylistul Adrian Perjovschi

Citește și: Tunsori care întineresc femeile trecute de 50 ani. Aceste coafuri superbe fac furori, atrag toate privirile

„Vedeta colecției este butterfly haircut, o tunsoare foarte versatilă care se poate face de la păr mediu spre lung și care, așa cum îi spune și numele, atunci când este coafat, ia formă de fluture.

Am ales apoi wolf-haircut, inspirată din aspectul lupului, o tunsoare foarte texturizată, cu un aspect destul de dezordonat, cu un styling foarte versatil atât pe păr întins, cât și pe păr ondulat.” a mărturisit hairstylist-ul.

Alte tipuri de tunsori care sunt în trend

O coafură care se poate menține cu ușurință este esențială pentru femeile active, care au un program încărcat și doresc să arate mereu bine.

Alegerea unei tunsori potrivite poate face o mare diferență în rutina zilnică de înfrumusețare, permițându-le femeilor să economisească timp și efort și să se simtă mereu încrezătoare cu aspectul lor.

Astfel, tunsorile ușor de coafat și întreținut reprezintă o alegere excelentă pentru oricine dorește să se bucure de un look impecabil, indiferent de circumstanțe.

Vezi și: 5 tunsori care vor face furori în toamna 2023

„Printre tunsorile hit ale lui 2024 se numără și octopus haircut, o tunsoare discontinuă, dar și jellyfish-haircut, o tunsoare mai atipică, o combinație de două tunsori, cu layers-uri lungi pe dedesubt. Buzz-haircut este o tunsoare împrumutată din hair-stylingul masculin, iar pixie-haircut, mereu la modă, dar are particularitatea pentru anul 2024 că partea din față de breton este mai lungă, iar partea de laterale și din spate sunt texturizate și mai scurte”, a mai spus el.

Ce culori se poartă

Cu siguranță, nu doar tunsorile, ci și nuanța părului joacă un rol crucial în definirea aspectului unei femei. Alegerea culorii potrivite pentru păr poate sublinia trăsăturile faciale, ne poate evidenția personalitatea și poate completa coafură în ansamblu.

Fie că optați pentru nuanțe naturale sau pentru culori îndrăznețe, cum ar fi nuanțe de roșu aprins, blond platinat sau brunet, culoarea părului poate face o diferență semnificativă în modul în care sunteți percepută și în felul în care vă simțiți în propria piele.

Te poate interesa și: Tunsori superbe pentru femeile trecute de 30 de ani. Sunt ușor de întreținut și la modă

Totuși, conform experților de la Jovsky Studio, culoarea anului 2024 este denumită „apricot crush,” un ton care se aseamănă cu nuanța de portocaliu spre piersică.

Această culoare este folosită în mod deosebit de eficace în industria frumuseții, în lumea modei, în designul de interior și în dezvoltarea de produse, așa că data viitoare când doriți o schimbare veți fi puși la curent cu tendințele pentru anul 2024.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *