Tunsori superbe pentru femeile trecute de 30 de ani. Sunt ușor de întreținut și la modă

Tunsori superbe pentru femeile trecute de 30 de ani. Sunt ușor de întreținut și la modă

Cele mai cool frizuri ale anului 2023. Tunsorile care se potrivesc femeilor trecute de 30 de ani și ce sfaturi au specialiștii.

Experții de renume internațional au dezvăluit care sunt frizurile la modă în a doua jumătate a anului 2023. Nivein, director artistic din Ontario (SUA), a dezvăluit cele mai interesante coafuri și tendințe pentru doamnele și domnișoarele trecute de 30 de ani.

Cele mai frumoase tunsori pentru femeile trecute de 30 de ani

Astfel, una dintre cele mai căutate tunsori este bobul inversat, care nu este deloc o alegere plictisitoare, ci dimpotrivă. Stilul vine mănușă pentru femeile care petrec multe ore la birou.

Totodată, pe părul lung arată foarte bine stilul balayage, indicat mai ales pentru firul subțire. Reține că tunsoarea cu rădăcinile închise la culoare și cu vârfurile mai deschise creează un vibe pozitiv, de vară, iar întreținerea este foarte ușoară.

O altă alegere la modă sunt buclele lungi și lejere. Acest tip de frizură scoate în evidență trăsăturile chipului, în plus, ai nevoie doar de utilizarea unui ondulator pentru a le face remarcate.

Vezi și Coafuri simple pentru părul gras. Cum să îți aranjezi părul ca să ascunzi aspectul uleios. Vei arăta perfect

Coafură pixie pentru persoanele îndrăznețe

Surprinzător sau nu, tunsoarea pixie e în tendințe și anul acesta. În general, o preferă femeile mai îndrăznețe și care nu se feresc să taie din podoaba capilară.

O altă opțiune la modă sunt tunsorile medii, fiind versatile, tinerești și foarte ușor de aranjat după bunul plac. Frizerii te sfătuiesc să apelezi la ondulator sau placă de păr pentru aranjarea vârfurilor.

Dacă ai fața lungă, coafura în scări este potrivită pentru tine. În felul acesta sunt evidențiate cele mai frumoase trăsături ale chipului. Ai nevoie de o simplă perie pentru aranjare.

Bobul franțuzesc face furori printre doamnele și domnișoarele trecute de 30 de ani. Bretonul este la mare căutare, deoarece aduce un plus de încredere, pe lângă faptul că te scoate din anonimat.

Citește și Tunsori care te îmbătrânesc. Nu purta asta sub nicio formă, specialiștii îți spun ce să folosești pentru o coafură perfectă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
6.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *