Coafura care îți distruge părul și te îmbătrânește cu 10 ani. Ce tunsoare îți luminează fața

Iată ce coafură să eviți!
Coafura care îți distruge părul și te îmbătrânește cu 10 ani. Ce tunsoare îți luminează fața

După vârsta de 35 de ani, este absolut normal să te gândești ce fel de machiaj sau tunsoare ar putea ascunde primele tale riduri. Din fericire, există coafuri care te pot ajuta să pari mai tânără decât ești în realitate. Însă, există și tunsori care te îmbătrânesc cu 10 ani și pe care ar trebui să le eviți cu orice preț. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos!

Coafuri care îți distrug părul și te fac să pari mai în vârstă

  • Straturi grele

Nu numai că straturile pronunțate sunt de domeniul trecutului și îți distrug podoaba capilară, dar te fac să pari mai în vârstă decât ești de fapt! Asta pentru că părul arată dezordonat, neîngrijit și bătrânesc.

Dacă vrei să porți straturi fără să-ți asumi riscuri, optează pentru cele care sunt stratificate, iar vârfurile sunt ascunse unul de celălalt.

Coafura care iti distruge parul si te imbatraneste cu 10 ani
Straturi grele
  • Franjuri drepte

Părul complet drept și franjurile drepte care acoperă întreaga frunte nu sunt o opțiune atunci când vine vorba de a arăta mai tânără.

Formele unghiulare întăresc trăsăturile feței și evidențiază ridurile sau acele semne de vârstă pe care vrei să le ascunzi. Aici opțiunea este să optezi pentru franjuri laterale sau în perdea.

Coafura care iti distruge parul si te imbatraneste cu 10 ani 1
Franjuri drepte
  • Păr foarte lung

Spune adio părului foarte lung. Dacă acesta ajunge sub talie, înseamnă că îmbătrânește cu siguranță! Motivul?

Părul pare că nu a fost tuns de ani de zile (chiar dacă a fost tuns de curând) și arată extrem de neîngrijit. În schimb, optează pentru o tunsoare lob, bob, pixie sau midi.

Citește și Kate Middleton, dată de gol de limbajul corpului. Ce vrea să transmită soția Prințului William prin noua sa coafură!

Coafura care iti distruge parul si te imbatraneste cu 10 ani 2
Par foarte lung

Coafura care îți luminează fața

Există multiple opțiuni care nu numai că te vor face să arăți radiantă în timpul zilei, dar îți vor lua până la 10 ani de pe față, oferindu-ți un aspect mult mai tânăr și mai proaspăt.

Una dintre coafurile care te fac să pari mult mai tânără decât ești și care îți luminează fața este pixie scurt. De altfel, această tunsoare a fost și încă mai este foarte populară printre celebritățile de la Hollywood.

O altă coafută care te întinerește este long layers. Însă, ea este recomandat în special femeilor care au firul de păr gros. Această coafură oferă volum părului și te întinerește cu ajutorul tăieturilor asimetrice.

Citește și Ce coafură te avantajează în funcție de forma feței. Trucuri prin care să îți scoți trăsăturile frumoase în evidență!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *