Tunsori la modă în 2022. Top 4 tendinţe

Tunsorile la modă în 2022 evidențiază trăsăturile feței și pun accent pe naturalețe. Dacă îți dorești o schimbare, iată top 4 tendințe de anul acesta.
Tunsori la modă în 2022. Top 4 tendinţe

Îţi doreşti o coafură în tendinţe, care să se potrivească trăsăturilor tale, cât şi personalităţii? Ţi-am pregătit o listă completă cu tunsori la modă în 2022. Acestea subliniază trăsăturile feței și se remarcă prin naturalețe. Părul la nivelul umărului, bobul sau bretonul sunt doar câteva dintre modelele de tunsori în trend anul acesta. Care este preferata ta?

1. Tunsoarea la nivelul umărului

Cu un aer plin de naturalețe, această tunsoare se potrivește pentru mai multe tipuri de păr sau de texturi. Avantajează părul drept și cel creț, orice fizionomie și este un look foarte ușor de întreținut. Părul tuns până la nivelul umărului necesită o întreținere redusă și arată foarte bine îndreptat, dar și ondulat natural. Un alt avantaj al acestei tunsori la modă în 2022 este că arată bine și cu breton scurt în linie dreaptă, și cu breton asimetric. Această tunsoare are o lungime medie, așa că îți permite să-ți lași părul desprins, dar totodată poți încerca și câteva coafuri lejere.

2. Bobul revine în top tunsori la modă în 2022

Clasică, dar mereu la modă, bobul este o altă tunsoare la modă în 2022. Se poartă bobul structural drept până la baza gâtului, dar și bobul cu vârfurile ascuțite inspirat din moda anilor ’90. Bobul filat este de asemenea o alegere potrivită mai ales pentru femeile cu fața rotundă. Bob, mereu în top tunsori la modă, poate fi adaptată în funcție de ocazie atât unui look elegant, cât și unei apariții casual. Poți schimba foarte ușor aspectul unui bob trasând cărarea părului pe mijloc sau într-o parte.

Tunsori la moda în 2022. top 4 tendințe

3. Tunsoarea cu breton

Bretonul este încă un trend principal care este la modă și în 2022. Opțiunile variază și aici în funcție de preferințe sau de textura părului. Hairstyliștii propun tunsori cu breton drept sau breton inegal, stratificat care subliniază foarte bine privirea. Tunsorile cu breton adaugă o notă de stil părului lung și nu necesită foarte mult timp pentru styling. Bretonul avantajează mai multe tipuri de fizionomii cum ar fi fața ovală, fața alungită, dar și fețele în formă de inimă.

4. Tunsorile texturate la baza gâtului, în top 4 tunsori la modă în 2022

Alte propuneri de tunsori la modă în 2022 sunt tunsorile la baza gâtului. Dacă ești adepta tunsorilor practice, foarte ușor de coafat și de întreținut, tunsoarea la baza gâtului ți se va potrivi de minune în 2022. Această tunsoare la modă poate avea vârfurile filate sau inegale, pentru a contura un aspect texturat, ușor dezordonat. Adaugă un plus de volum și arată foarte bine dacă părul este coafat cu bucle lejere care să încadreze fața. Nu în ultimul rând, în cazul acestei tunsori, se potrivesc foarte bine și accesoriile de păr, agrafele simple sau colorate și bentițele care oferă un plus de farmec.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *