Uite ce soră superbă are Alexandra Dinu. Imagini rare cu fosta cumnată a lui Adi Mutu, nu apare în showbiz

Cătălina Dinu nu este persoană publică
Uite ce soră superbă are Alexandra Dinu. Imagini rare cu fosta cumnată a lui Adi Mutu, nu apare în showbiz

Toată lumea o știe pe Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu. Blondina este în lumina reflectoarelor de mai bine de 15 ani, dar fanii săi nu știu că aceasta are o soră mai mică, pe Cătălina Dinu. În 2021, ea s-a căsătorit în mare secret cu unul dintre cei mai bogați tineri din zona Satu Mare.

Uite ce soră superbă are Alexandra Dinu

Alexandra Dinu, fosta jurată de la Românii au talent, are o soră mai mică, pe Cătălina Lavinia Dinu. Tânăra este la fel de frumoasă ca sora ei celebră. În 2021, Cătălina a decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească cu Radu Bud, moștenitorul unei averi uriașe din Satu Mare. Nunta ei a avut loc în mare secret, însă sora ei mai mare a fost prezentă!

Cătălina Dinu s-a născut la București, dar studiile le-a continuat în Milano, după ce tatăl ei, Tiberiu Dinu, a fost numit consul la Milano, în anul 2002. Tânăra nu a dorit o carieră în televiziune și a terminat facultatea de Relații Internaționale.

Citește și: Cuplu surpriză în showbizul din România. La ei nimeni nu se aștepta. Toată lumea a fost șocată

Cătălina Dinu s-a căsătorit în 2021

La finalul lui 2021, sora Alexandrei Dinu s-a căsătorit civil și religios cu alesul inimii sale. Sora Alexandrei Dinu a ales o petrecere de nuntă restrânsă, departe de ochii curioșilor. Evenimentul a avut în aer liber, în preajma unui conac boieresc, scrie Fanatik.ro.

sora alexandra dinu
Cătălina Dinu a făcut nuntă în 2021/ sursa foto: fanatik

În ziua cea mare, Cătălina Dinu a purtat o rochie de mireasă ivoire, iar mirele, Radu Bud, a purtat un costum de culoare neagră, cu papion.

De altfel, Alexandra Dinu a fost și ea prezentă la nunta surorii ei, cu toate că atunci locuia în Italia. Fiul ei, Mario, a fost cel care a oferit câteva detalii despre nunta mătușii sale.

„Mama a venit special pentru ziua mea și s-a nimerit să fie și nunta surorii ei. Ne întâlnim în fiecare lună, destul de des, aș putea spune. De 4 luni locuiesc singur, mi se pare foarte ok, dar, în același timp, este o responsabilitate în plus”, a dezvăluit fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la Antena Stars.

Citește și: Alexandra Dinu rupe tăcerea despre relația cu Bobby Păunescu: “Sunt dezamăgită”. A vrut ca toată lumea să afle de la ea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *