Uite în ce lux au stat Andra și Cătălin Măruță în vacanța pe imensul vas de croazieră. Surpriza care i-a cucerit pe loc

Andra și Cătălin Măruță s-au bucurat de o vacanță de vis, alături de copii

Andra și Cătălin Măruță au decis că este momentul să plece într-o vacanță, fiind și prima alături de cei doi copii ai lor pe un imens vas de croazieră. Familia Măruță a petrecut o săptămână de neuitat pe unul din cele mai mari vase de acest gen din lume, Symphony of the Seas. Cei doi soți celebri au avut în plan de mai multă vreme o astfel de vacanță de familie, însă abia acum au reușit să aibă suficiente zile libere pentru a se bucura de această primă experiență care i-a făcut să îndrăgească croazierele. Iată cu ce s-au delectat în sejurul lor de vis!

Andra și Cătălin Măruță și-au îndeplinit visul: croazieră alături de copii

Frumoasa artistă, carismaticul ei soț și cei doi copii frumoși ai lor au ales vasul companiei americane Royal Caribbean, ideal pentru familii, datorită nenumăratelor atracții pentru copii. S-au îmbarcat în Barcelona și în fiecare zi au descoperit noi locații inedite, din trei țări diferite. Prima oprire a fost Palma de Mallorca, unde au petrecut toată ziua vizitând atracțiile turistice de seamă de pe insula spaniolă. A treia zi au ajuns în Marsilia, Franța, a patra zi în La Spezia, Italia, de unde au luat trenul pentru a vizita satele colorate Cinque Terre, patrimoniu UNESCO. A cincea oprire a fost Civitavecchia, portul de lângă Roma, iar a șasea oprire, Napoli, urmând ca, după o zi petrecută pe mare, vasul să revină în Barcelona.

Pe lângă vizitele zilnice de pe uscat, familia a fost captivată de toate activitățile desfășurate pe vasul imens. Lung de 362 de metri și înalt de 72,5 metri, cu 17 etaje, care include 2759 de camere, în care sunt cazate peste 6000 de persoane, vasul de croazieră poate fi considerat un adevărat oraș plutitor. Symphony of the Seas are peste 20 de restaurante tematice, sală de spectacole, amfiteatru în aer liber, aqua park, tobogane de de până la 30 de metri lungime, piscine, terenuri de sport, carusel, patinoar, tiroliană la o înălțime de 50 de metri, cazinou, promenadă cu magazine și cafenele, cluburi și discoteci, chiar și un parc imens, în aer liber amenajat cu peste 12.000 de plante și copaci, denumit Central Park.

Cum s-au delectat vedetele în concediul de pe vas

Andra, Cătălin, Eva și David s-au bucurat în fiecare seară de activități unice. Au vizionat un show de patinaj artistic, într-o sală imensă cu un patinoar de 10.000 de metri pătrați, dar și musicalul Hairspray, pus în scenă în teatrul cu 1400 de locuri, apoi un show de acrobații acvatice la amfiteatrul în aer liber. În timpul zilei, copiii s-au jucat în parcul acvatic, s-au dat în tobogane și în caruselul cu personaje de basm.

Într-una dintre seri, cina a fost rezervată la un restaurant inspirat de basmul Alice în Țara Minunilor, denumit chiar Wonderland. Ghidați de pălărierul nebun din poveste, Andra, Cătălin și cei doi copii ai lor au experiemntat cina într-un mod unic, descoperind meniul doar după ce au pictat cu pensula umezită deasupra lui și alegând preparate reinventate de un chef renumit.

Cum s-a simțit celebra familie în croaziera de lux

Parcul situat în centrul vasului de croazieră a fost o altă experiență marcantă pentru cei patru. Central Park a fost amenajat cu peste 12.000 de copaci, alei cu cafenele și magazine, bănci și foișoare unde diverși artști ofereau recitaluri live. Lăsați muți de uimire în fața unei astfel de experiențe, Andra și Cătălin Măruță au declarat că vor repeta categoric vacanța de pe vasul de croazieră.

„O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a declarat Andra.

„Croaziera pe un oraș plutitor este o experiență cu adevărat unică, o combinație de tehnologie avansată și frumusețe naturală. Fiecare zi aduce experiențe noi pe această „insulă” cu apusuri magice și priveliști de neuitat. Croaziera pe un oraș plutitor nu este doar o călătorie, ci este o experiență inegalabilă. Dacă ar trebui să descriu experiența noastră pe croazieră într-un cuvânt, acela ar fi – MAGIC! Priveliști uluitoare, confort și relaxare fără egal, aventuri zilnice și clipe de neuitat alături de oameni minunați. Dacă doriți o experiență unică, cu siguranță o croazieră este perfectă! E o modalitate de a descoperi lumea într-un mod inedit și relaxant. Ne vedem la următoarea…acesta a fost doar începutul!”, a adăugat și Cătălin Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *