Ultima imagine cu mama Laurei Cosoi în viață. Ți se rupe sufletul FOTO

Laura Cosoi trece prin cea mai grea perioadă din viața ei, după ce și-a pierdut și mama. Acum, vedeta a rămas fără ambii părinți, tatăl ei decedând în pandemia de coronavirus.

Mama Laurei Cosoi a murit

Mama Laurei Cosoi, Ligia, a murit marți, 19 decembrie 2023. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a anunțat decesul mamei sale pe rețelele sociale, printr-un mesaj dureros: „Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”.

Ligia Cosoi a fost una dintre cele mai iubite profesoare de coregrafie din România. Mama Laurei Cosoi era conferențiar universitar la Facultatea de Teatru din Iași și, în paralel, cadru didactic la Universitatea de Arte „George Enescu”, la catedra de mișcare scenică.

În ultimii ani, se știe că Ligia Cosoi a suferit de cancer de colon, dar fusese declarată vindecată în 2021. Din păcate, femeia a murit ieri înconjurată de familie, nepoțelele ei, Rita, Vera și Lara, apucând să își ia rămas bun de la ea.

Actrița a publicat o imagine emoționantă în mediul online

De altfel, la câteva ore după ce a anunțat decesul mamei sale, Laura Cosoi a publicat pe internet o fotografie emoționantă în care una dintre cele trei fiice ale sale se află în brațele bunicii, fiind ultima imagine cu Ligia Cosoi în viață: „Aseară, cel mai dulce pupic l-a primit de la nepoțele”

Laura Cosoi a fost foarte apropiată de mama ei: „Întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat. Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii.

Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria. Pentru ea e foarte important și întotdeauna îmi spune: Ai grijă de carieră, nu o neglija, ție-ți stă bine să faci asta, întotdeauna vei fi fericită dacă vei și munci”, potrivit Unica.

Citește și Uite ce soră frumoasă are Laura Cosoi. Cele două seamănă izbitor, foarte rar se afișează împreună

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *