Ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe mama din Timişoara: “Era slăbită, se vedea că era necăjită”

Ce spun vecinii despre Iulia, tânăra din Timișoara care s-a sinucis alături de cei doi copii
Ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe mama din Timişoara: “Era slăbită, se vedea că era necăjită”

Poza cu zâmbetul pe buze, avea doi copii și urma să se recăsătorească cu tatăl acestora – nimic nu prevestea ceea ce a făcut tânăra mama din Timișoara, marți dimineață. Iulia, o femeie de 33 de ani, și-a luat copiii în brațe și s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje. Vecinii spun că au observat o schimbare la ea în ultimele zile.

Vecinii, despre mama din Timișoara: “Se vedea că era necăjită. E incredibil”

Un vecin a văzut-o pe Iulia cu o zi înainte ca ea să își pună capăt zilelor. Marți și-a pregătit copiii pentru grădiniță și plecase cu aceștia. Pe drum lucrurile au luat o întorsătură drastică. În loc să-i ducă pe copii la grădiniță, Iulia a mers la un bloc de zece etaje, a cerut ajutor ca să poată intra, apoi s-a aruncat în gol alături de cei mici: o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani.

“Cred că ceva probleme de căsnicie. Era slăbită, se vedea că era necăjită. E incredibil. Mie mi s-a părut foarte tristă, închisă când am văzut-o ieri”, a spus unul dintre vecinii Iuliei, scrie opiniatimisoarei.ro.

Iulia urma să se recăsătorească peste două săptămâni

Iulia și tatăl celor doi copii au depus actele pentru a se recăsători, iar evenimentul ar fi trebuit să aibă loc peste numai două săptămâni. Acum, bărbatul aflat la muncă în Austria, se întoarcă în țară pentru a-i înmormânta pe cei trei.

Tragedia din Timișoara: Iulia, mama din Timișoara care s-a sinucis, era absolventă de psihologie

Chiar dacă studiase psihologia, Iulia nu a vrut să ceară ajutor. Specialiștii susțin că ar fi trebuit să existe semne că tânăra suferea, însă nimeni nu le-ar fi observat. Bianca Brândușa, psiholog specializat în depresie, spune că există posibilitatea să fi apărut pentru Iulia probleme de ultim moment în organizarea căsătoriei, până la care mai erau doar două săptămâni.

“De cele mai multe ori, cei doi încearcă să îngroape securea războiului și să construiască o altă relație, însă nu de foarte multe ori reușesc să facă acest lucru si atunci această situație poate fi de foarte mare intensitate, de foarte mare conflict. Ne putem gândi că nu își dorea ca acești micuți să rămână fără ea și s-a gândit să plece cu tot cu ei”, a spus psihologul, potrivit aceleiași surse.

O anchetă este acum în desfășurare. Polițiștii speră ca tatăl copiilor, cel cu care Iulia urma să se recăsătorească, să-i ajute să afle ce s-ar fi petrecut cu tânăra de 33 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *