Ultima persoană cu care Stephan Pelger a vorbit înainte să moară. Unde a fost designerul. Mesajul cutremurător: “Îmi este dor de tine”

Ultima persoană cu care Stephan Pelger a vorbit înainte să moară. Unde a fost designerul. Mesajul cutremurător: “Îmi este dor de tine”

Stephan Pelger, unul dintre cei cunoscuți creatori de modă din România, și-a pus căpat zilelor la doar 44 de ani și a fost găsit, spânzurat, de o vecină în curtea atelierului său. Dar cu o seară înainte, acesta a fost văzut în oraș. Cine este ultima persoană cu care a vorbit designerul înainte de a se sinucide și ce mesaj a postat.

Cine este ultima persoană cu care a vorbit cu Stephan Pelger

Stephan Pelger a fost găsit mort, joi, 8 iunie, în jurul prânzului, în curtea imobilului în care avea atelierul. Acesta se confrunta de mai mulți ani cu o depresie puternică și insomnie cronică, ajungând sa ia și 40 de pastile pe zi. În primăvara acestui an, el fusese internat la o clinică de dezintoxicare.

Cu o seară înainte de a-și lua viața, Stephan Pelger a petrecut câteva ore, până aproape de miezul nopții, la un restaurant din Capitală. A consumat 12 pahare cu vin, iar starea lui nu era deloc bună. Patronul restaurantului, Cosmin Ailincă, fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, a stat de vorbă cu designerul și a aflat că trecea printr-un moment greu pentru că tocmai îi murise o mătușă din Germania, notează Cancan.

Ultima persoană cu care Stephan Pelger a vorbit înainte să moară. Unde a fost designerul. Mesajul cutremurător: “Îmi este dor de tine”
Stephan Pelger era creator de modă.

Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger înainte de a muri

În urmă cu doar două zile de a se sinucide, Stephan Pelger a postat un mesaj în mediul online prin care dădea de înțeles că îi simte lipsa tatălui său, pe care l-a pierdut în 2019, episod care l-a marcat profund. Se pare că bărbatul suferise un un atac cerebral cu un an înainte de a se stinge.

„La mulți ani, tata! Ne este dor de tine. Îmi este foarte dor de tine. Odihnește-te în pace”, a scris Stephan Pelger în ultimul mesaj postat pe Facebook.

Primele concluzii ale anchetatorilor

Anchetatorii care investighează moartea lui Stephan Pelger au tras deja primele concluzii. Aceștia au dezvăluit că trupul neînsuflețit al creatorului de modă se afla în curtea imobilului în care avea atelierul. Acesta era spânzurat de o țeavă care susținea aparatul de aer condiționat, iar sub picioarele sale era un scaun răsturnat, scrie Gândul.

Pe trupul acestuia, nu au fost găsite urme de violență, ceea ce arată că nu a fost victima vreunei agresiuni. Nici în atelierul acestuia nu era nimic răvășit și la prima vedere nu lipsea nimic. Până la finalizarea expertizei medico-legale, decesul lui Stephan Pelger va fi considerat moarte suspectă,

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *